Μήνυμα της ΕΛΜΕ Φλώρινας για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Το  Δ.Σ. της ΕΛΜΕ  Φλώρινας  εύχεται  σε  όλους  τους υποψηφίους  που  συμμετέχουν στις  Πανελλαδικές  Εξετάσεις, δύναμη, υπομονή και επιμονή.

Είναι   δεδομένο  ότι  οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν κομβικό γεγονός για τη μετέπειτα πορεία των μαθητών, καθώς  κρίνονται  και  αξιολογούνται  οι  κόποι και  οι  προσπάθειες  πολλών  χρόνων. Ευχόμαστε,  λοιπόν,  αυτή η δοκιμασία να  έχει  αίσια  έκβαση  και να  δικαιώσει  τον  αγώνα  τους.

    Ωστόσο, αυτές οι εξετάσεις δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα τους. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι στη ζωή, και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν οι  υποψήφιοι.

    Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία, να μην σταματήσετε να διεκδικείτε τα όνειρά σας και να επιμείνετε στους στόχους σας, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας.

    Συμπαραστεκόμαστε επίσης  στους γονείς των υποψηφίων που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους και τους ευχόμαστε να οπλιστούν με δύναμη και υπομονή.

Επίσης  εκφράζουμε  τη  βεβαιότητα  για  την  ομαλή  διεξαγωγή  των  εξετάσεων,  δεδομένου  του αισθήματος  ευθύνης  που  διακρίνει  όλους τους  συναδέλφους, στους οποίους ευχόμαστε  καλή αρχή και καλή δύναμη.

 

Για το  Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                              Η  Γ. Γραμματέας

Νικόλαος Νικολάου                                                 Βασιλική  Μούζα