Μηνύματα για τις πανελλαδικές εξετάσεις

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. Ν.ΦΛΩΡΙΝΑΣ κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες

Η έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων συμπίπτει με μία από τις δυσκολότερες περιόδους για την πατρίδα μας. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, καλείστε να δώσετε ένα σημαντικό αγώνα για την επίτευξη των στόχων και των φιλοδοξιών σας και να βγείτε νικητές. Δίπλα σας πάντα, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί, σας παρακινούν και σας στηρίζουν.

Σας εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Τα όνειρα και η αγωνιστικότητά σας, μας συγκινούν, μας κάνουν περήφανους και δίνουν ελπίδα για την επόμενη μέρα.

                                                                  Ευστάθιος Κωνσταντινίδης

 

 

 

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για τις πανελλαδικές εξετάσεις

 Αγαπητά μου παιδιά,

σε λίγα 24ωρα ξεκινάτε τον αγώνα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή σας στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Έναν αγώνα, που δεν είναι «τελικός», αλλά μία από τις πολλές «μάχες» που έχετε να δώσετε στη ζωή σας.

Η απουσία του άγχους είναι βασική προϋπόθεση επιτυχίας. Η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας αποτελεί το κύριο συστατικό της. Η συμπαράσταση των γονέων, των καθηγητών και του οικείου περιβάλλοντός σας δεδομένη. Εσείς, αυτό που οφείλετε είναι να ξεδιπλώσετε στο χαρτί τις γνώσεις σας, να προσθέσετε πινελιές από την οξυδερκή προσωπικότητά σας και τα όποια βιώματά σας.

Σκοπός η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και η απότοκη εξειδίκευση με απώτερο στόχο όχι απλά την απόκτηση ενός πτυχίου αλλά, με βάση το πτυχίο την καλυτέρευση της κοινωνίας, που τόσο πολύ έχουμε «κακοποιήσει» εμείς οι «μεγάλοι»…

Ως Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, σας εύχομαι επίτευξη των στόχων σας και καλή σταδιοδρομία, καθόσον θεωρώ δεδομένη την επιτυχία σας.

 Δημήτριος Ηλιάδης

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας

 

 

 

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Αγαπητές μαθήτριες, Αγαπητοί μαθητές,

Σε λίγο ξεκινάτε τις εξετάσεις στα σχολεία σας και στα ειδικά κέντρα. Μια δύσκολη δοκιμασία, για την οποία σας εύχομαι κουράγιο και ψυχραιμία για επιτυχία και θετική έκβαση των προσπαθειών σας, στους δε γονείς σας υπομονή και κατανόηση.

Η ηρεμία και η αυτοπεποίθηση, η επιμονή και  το θάρρος, η σωστή προετοιμασία και η αισιοδοξία  είναι οι προϋποθέσεις για το επιθυμητό αποτέλεσμα  αλλά και για το μέλλον σας.

Στους εκπαιδευτικούς, βαθμολογητές, εξεταστές, επιτηρητές, εύχομαι το δύσκολο αυτό έργο τους να φέρουν εις πέρας με επιτυχία.

 « Εύχομαι σε όλους σας Καλή Επιτυχία »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

 

 

 

Μήνυμα του Δημάρχου Αμυνταίου για τις πανελλαδικές εξετάσεις

 Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και δύναμη σε όλους τους υποψηφίους που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Αγαπητά μου παιδιά,

Η έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων αποτελεί έναν σημαντικό αγώνα της επιδίωξης σας για ένα καλύτερο μέλλον στην ζωή σας. Κάθε στόχος για να πετύχει, χρειάζεται σκληρή προσπάθεια και επιμονή, χρειάζεται άμιλλα και δημιουργικότητα, χρειάζεται προοπτική και όραμα. Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι από τις πρώτες μάχες που καλείστε να δώσετε στην ζωή σας αλλά και η αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών.

Να αξιοποιήσετε την προετοιμασία που έχετε κάνει και να θυμάστε ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι όντως μια μεγάλη επιτυχία, όχι όμως η μοναδική που θα έχετε τα επόμενα χρόνια.

 Ιωσηφίδης Ιωακείμ

Δήμαρχος Αμυνταίου