Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τις παιδικές κατασκηνώσεις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων από όλους τους ενδιαφερόμενους, για τις παιδικές κατασκηνώσεις και θα διαρκέσει μέχρι την  31 Μαρτίου 2020 και ώρα 15:00.

Για να κάνετε αίτηση πατήστε εδώ.

Για την πρόσβαση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, σας ενημερώνουμε ότι δεν χρειάζεται πλέον η προσέλευσή σας στις Υπηρεσίες ΚΠΑ2 για την έκδοση κωδικών ΟΑΕΔ, όπως προβλέπεται στην υπ΄αριθμ. 2/2020 Δημόσια Πρόσκληση.

  • Η εγγραφή νέων χρηστών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τους κωδικούς πρόσβασης του TAXISnet, από τη δ/νση: http://www.oaed.gr/eggrafi

Κάνετε την εγγραφή σας και στη συνέχεια μπορείτε να υποβάλετε την αίτηση συμμετοχής σας για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα έτους 2020.
Επισημαίνεται ότι οι κωδικοί TAXISnet που θα χρησιμοποιήσετε θα είναι οι προσωπικοί σας (και όχι των συζύγων σας).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ΄αριθμ. 2/2020 Δημόσια Πρόσκληση για τη συμμετοχή των δικαιούχων στο πρόγραμμα δεν απαιτούνται δικαιολογητικά, και, συνεπώς, δεν απαιτείται μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης προσέλευση στις Υπηρεσίες (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ, καθώς η αναζήτηση των απαιτούμενων πληροφοριών θα πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονικό τρόπο βάσει των δηλωθέντων στοιχείων στην ηλεκτρονική αίτηση.

Για συγκεκριμένες περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η αυτεπάγγελτη αναζήτηση στοιχείων και απαιτούνται δικαιολογητικά (2ο Μέρος// περ. Γ΄//παρ. 2.2,της υπ΄αριθμ. 2/2020 Δημόσιας Πρόσκλησης), αυτά θα ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ στις ηλεκτρονικές αιτήσεις.

Παρά τα αναφερόμενα στη Δημόσια Πρόσκληση για παράλληλη δυνατότητα προσκόμισης των δικαιολογητικών αυτών στα ΚΠΑ2 έως την 01.04.2020, προκειμένου για την τήρηση των έκτακτων μέτρων προστασίας λόγω κορωνοϊού οι δικαιούχοι ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, αλλά μπορούν εναλλακτικά να τα αποστέλλουν:

με ημερομηνία αποστολής έως την 01.04.2020.

Στο ίδιο πλαίσιο της λήψης προληπτικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, στις περιπτώσεις υποβολής Υπευθύνων Δηλώσεων δεν απαιτείται η θεώρηση του γνησίου της υπογραφής.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ