Ξεκίνησε σήμερα η υποβολή αιτήσεων για τις προσλήψεις σχολικών καθαριστριών στο δήμο Πρεσπών

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι  ο Δήμος Πρεσπών ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  συνολικά δύο (2) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Πρεσπών .

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected] με την ένδειξη στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος «αίτηση για πρόσληψη προσωπικού σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων του δήμου»

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι ΤΡΕΊΣ (3) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση η υποβολή των αιτήσεων αρχίζει την Τρίτη 25/08/2020 και λήγει την Πέμπτη 27-08-2020.

Δείτε την ανακοίνωση εδώ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ