Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Φλώρινα (φώτο + βίντεο)

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Φλώρινα

Σε κακές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της απελευθέρωσης της χώρας μας από τον τουρκικό ζυγό. Ιδιαίτερα συμβολικό το μήνυμα της διπλής γιορτής για τον απανταχού Ελληνισμό, θρησκευτικό και εθνικό, για τους αγώνες του έθνους για ελευθερία και δημοκρατία. Το πρωί έγινε η καθιερωμένη δοξολογία, η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της κεντρικής πλατείας και ακολούθησε η παρέλαση μαθητών-τριων, συλλόγων και τμημάτων του στρατού, την οποία παρακολούθησαν οι συμπολίτες μας.
Για την εθνική επέτειο δηλώσεις έκαναν: ο Μητροπολίτης κ.κ. Θεόκλητος, οι βουλευτές Φλώρινας Κώστας Σέλτσας του ΣΥΡΙΖΑ και Γιάννης Αντωνιάδης της ΝΔ, ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Φλώρινας Στέφανος Μπίρος και ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος.
Λόγω της ιδιαίτερης σημειολογίας που έχει ο εορτασμός της εθνικής μας επετείου στους καιρούς που ζούμε, να επισημάνουμε ότι δεν έκανε καθόλου καλή εντύπωση το γεγονός της μη παρουσίας εκπροσώπου της κυβέρνησης. Αν δεν είχαν να στείλουν κάποιον ας την εκπροσωπούσε επισήμως ο βουλευτής της ΠΕ Φλώρινας Κώστας Σέλτσας. Τι συμβαίνει και δεν ορίστηκε; Προς το παρόν περιοριζόμαστε στο ερωτηματικό.

Μπάμπης Θ. Τριανταφυλλίδης