Ο «Έξυπνος Επιταχυντής Επιχειρήσεων» στην Θεσσαλονίκη, Πέλλα, Φλώρινα και Κιλκίς

Έχεις την δική σου επιχείρηση ή βρίσκεσαι στο στάδιο της ιδέας;

Είσαι κάτοικος της Π.Ε. Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Φλώρινας ή Κιλκίς;

Ο «Έξυπνος επιταχυντής» προσγειώνεται στην Θεσσαλονίκη και σε καλεί να σε ένα εισαγωγικό γεγονός στις 8 Δεκεμβρίου όπου θα μάθεις πως μπορείς να είσαι ένας από τους 20 συμμετέχοντες.

Απόκτησε πρόσβαση σε σύγχρονα εργαλεία,  καθοδήγηση από μέντορες με διεθνή εμπειρία και μάθε τα μυστικά της πετυχημένης παρουσίασης μιας επιχειρηματικής ιδέας σε επενδυτές (Pitch). Είτε βρίσκεσαι στο στάδιο της ιδέας, είτε έχεις δημιουργήσει επιχείρηση θα μάθεις τρόπους να επανασχεδιάσεις την αρχική εφαρμογή και λειτουργία ώστε να γίνουν πιο ελκυστικές στην πραγματική αγορά.

Στο τελευταίο στάδιο του προγράμματος, θα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις χρηματοδότηση, παρουσιάζοντάς το επιχειρηματικό σου σχέδιο σε χρηματοδότες από το διεθνές οικοσύστημα επιχειρηματικών κεφαλαίων (Venture Capitals).

Η δράση συντονίζεται από φορείς με πολυετή ανάμιξη και διεθνή εμπειρία, στην έρευνα και υποστήριξη  νεοφυών επιχειρήσεων. Πιο συγκεκριμένα το έργο συντονίζουν η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, το ερευνητικό κέντρο SEERC του CITY College, το Πάρκο Επιχειρήσεων Υψηλής Τεχνολογίας «Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης», το Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας Πληροφοριών (UIST) «Απόστολος Παύλος», το NCDIEL (Εθνικό Κέντρο Ανάπτυξης Καινοτομίας και Επιχειρηματικής Μάθησης) και το YES Foundation.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με ένα διαδικτυακό σεμινάριο στις 8 Δεκεμβρίου όπου θα παρουσιαστούν οι βασικοί άξονες και διαδικασίες συμμετοχής.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι της Π.Ε. Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Φλώρινας ή Κιλκίς.

Για να μάθεις περισσότερα κάνε την εγγραφή σου εδώ:

https://icba-project.eu/join/

*Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Intelligent Cross Border Accelerator» με το ακρωνύμιο “iCBA” στα πλαίσια του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας “INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme “Greece – Republic of North Macedonia 2014-2020”.