Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

                                         

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   

ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                              

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   

Τ.Κ.:53100

Τηλ: 2385351010

Fax: 2385044628

Email: [email protected]

Φλώρινα, 13-09-2016

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

 

Ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, παραβρέθηκε στον αγιασμό των σχολικών μονάδων του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Φλώρινας τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ.κ. Θεόκλητος, ενώ παρόντες ήταν, επίσης, η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δυτικής Μακεδονίας, κ. Ελισάβετ Παναγιωτίδου, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας, κ. Νικόλαος Αλεξιάδης, και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Παύλος Ιωάννου.

Ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε στους μαθητές και τους καθηγητές καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με ηρεμία, πρόοδο και προκοπή, ενώ ευχήθηκε καλό κουράγιο και στους γονείς των μαθητών, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις και τις ανάγκες των παιδιών τους.

Στη συνάντηση που ακολούθησε στο γραφείο των καθηγητών του 1ου Λυκείου Φλώρινας ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έχει κάνει στην κεντρική διοίκηση, προκειμένου να αυξηθεί το ποσό των σχολικών επιχορηγήσεων του Δήμου, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες των σχολικών μονάδων σε θέρμανση, αφού τα ποσά των επιχορηγήσεων δεν επαρκούν για τις ανάγκες θέρμανσης των Σχολικών μονάδων του Δήμου Φλώρινας.