Ο ετήσιος Αποκριάτικος χορός του Λυκείου των Ελληνίδων Δ.Τ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ετήσιος Αποκριάτικος χορός του Λυκείου των Ελληνίδων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2017, στο κέντρο δεξιώσεων « Χρυσοχοϊδης» ο ετήσιος Αποκριάτικος χορός του Λυκείου των Ελληνίδων Παράρτημα Φλώρινας. Η άρτια οργάνωση της εκδήλωσης, η παρουσία της χορωδίας του Αγίου Δημητρίου Λεχόβου με παραδοσιακά και αποκριάτικα τραγούδια, η εξαιρετική εμφάνιση του χορευτικού τμήματος υπό την καθοδήγηση των άξιων χοροδιδασκάλων Αντώνη και Διονύση Δελέγκο,με σεβασμό στην ελληνική παράδοση καθώς και η παράσταση του παραδοσιακού δρώμενου «Γαϊτανάκι», συνέβαλαν στην διαμόρφωση ενός άριστου, χαρούμενου και  φιλικού κλίματος με τραγούδι και πολύ χορό μέχρι πρωίας.

Το Δ.Σ του  Λυκείου των Ελληνίδων Φλώρινας, συγχαίρει και ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εξαιρετικής αυτής εκδήλωσης, κυρίως όμως αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους πιστούς φίλους του Λυκείου που  με την πολύ μεγάλη προσέλευσή τους τίμησαν τον Αποκριάτικο χορό του συλλόγου.

Το Λύκειο των Ελληνίδων υπόσχεται ότι θα υπάρξουν και άλλες εκδηλώσεις, διατηρώντας πάντα τις αρχές και τις αξίες του τόπου μας.

Από το Δ.Σ του Λυκείου των Ελληνίδων Φλώρινας