Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Π.Ε. Φλώρινας καταδικάζει τον ξυλοδαρμό υπαλλήλων της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας

Ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Π.Ε. Φλώρινας, με αφορμή το περιστατικό απρόκλητης επίθεσης σε βάρος υπαλλήλων της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Π.Ε. Φλώρινας, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συναδέλφους που έπεσαν θύματα αυτής της άνανδρης επίθεσης αλλά και την καθολική μας απέχθειά προς τέτοιου είδους ενέργειες.

Καταγγέλλουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές οι οποίες δεν μπορεί και δεν θα επιτρέψουμε ως Σύλλογος και ως εργαζόμενοι στην Π.Ε. Φλώρινας να γίνονται αποδεκτές. Η βία και η τρομοκρατία είναι καταδικαστέες και όποιοι τις ασκούν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα μας βρίσκουν απέναντί τους χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσω μέχρι να λογοδοτούν.

Καλούμε τους αρμόδιους να λάβουν κάθε απαραίτητο μέτρο για την άμεση και έμπρακτη στήριξη όλων των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, που εκτελούν μέσα στις πιο αντίξοες κοινωνικά και οικονομικά συνθήκες τα καθήκοντα τους και καταλήγουν να γίνονται στόχοι άνανδρων και απρόκλητων επιθέσεων.

Τέλος καλούμε την πολιτική ηγεσία να μην επιτρέψει να κυριαρχήσει η “τρομοκρατία και η καλλιέργεια του φόβου” μέσα από αυτές τις επιθέσεις.

 

Για το Δ.Σ.

H Γραμματέας Ο Πρόεδρος
Ευδοκία Μάνου Άγγελος Περιβολάρης