Παράταση για τις προσλήψεις ΟΒΑ στην Πολεμική Αεροπορία

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι την παράταση στην προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών για τις προσλήψεις Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Πολεμικής Αεροπορίας.

Στο πλαίσιο προστασίας από τη μετάδοση του κορωνοϊού (COVID-19) και με αντικειμενικό σκοπό τη μείωση της διασποράς της νόσου όσο το δυνατόν περισσότερο, το Γενικό Επιτελείο Πολεμικής Αεροπορίας παρατείνει κατά σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για ανακατάταξη οπλιτών και επανακατάταξη εφέδρων στις τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ειδικότερα,με απόφαση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, προκηρύχθηκαν τετρακόσιες (400) θέσεις Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) στην Πολεμική Αεροπορία και οι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα της προκήρυξης και τους έχει απονεμηθεί μία εκ των συγκεκριμένων ειδικοτήτων που προβλέπονται ότι θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξή τους ή την επανακατάταξή τους αντίστοιχα, τα δικαιολογητικά, έως την 15 Ιουν 20 (όσα υποβληθούν μετά από αυτή την ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμα) όπως παρακάτω».

Οι οπλίτες, στις Μονάδες που υπηρετούν, εφόσον μέχρι την 15 Ιουν 20 διανύεται το τελευταίο τρίμηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων. Επίσης τα δικαιολογητικά υποβάλλονται έως την 15 Ιουν 2020 από τους οπλίτες, στις Μονάδες που υπηρετούν, εφόσον μέχρι 15 Ιουν 20 διανύεται το τελευταίο τρίμηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ