Παρατείνεται η περίοδος εγγραφής μελών στο Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ

ΕΩΣ ΤΙΣ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν αιτημάτων ενδιαφερομένων και λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προηγήθηκαν, παρατείνεται η περίοδος εγγραφής μελών στο Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, έως και  την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021.

Ακολουθούν οι σχετικές πληροφορίες.

__________

Το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προσκαλεί κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να συνταχθεί μαζί του ως μέλος, για να συνδράμει το ανθρωπιστικό έργο του.

Τα εγγεγραμμένα μέλη του Ερυθρού Σταυρού:

  • Αποκτούν ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης και σύνδεσης, με την ένταξή τους στη μεγαλύτερη ανθρωπιστική οργάνωση παγκοσμίως.
  • Συνεισφέρουν άμεσα οικονομικά, με τα ποσά της εγγραφής και συνδρομής τους, στην προσπάθεια του Ερυθρού Σταυρού για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου.
  • Εφόσον το επιθυμούν, μπορούν επίσης να παρέχουν εθελοντικά υπηρεσίες σε ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών, ανάλογα με τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.
  • Αποκτούν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, τόσο σε περιφερειακό (Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας) όσο και σε κεντρικό επίπεδο (Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο) και συμμετέχουν στη λήψη αποφάσεων, εμπλουτίζοντας την προοπτική του Ερυθρού Σταυρού.
  • Ενημερώνονται για τις επιχειρησιακές δράσεις και διεργασίες που συντελούνται στον Ε.Ε.Σ.
  • Συμμετέχουν κατά προτεραιότητα στις επιμορφωτικές δράσεις που διοργανώνει το Περιφερειακό Τμήμα.

 

Ημέρες και ώρες διενέργειας εγγραφών

Εργάσιμες ώρες: Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη, 10:30-13:00

Απόγευμα: Τρίτη και Πέμπτη, 16.00-19.00

Πώς θα εγγραφείτε

  1. Κατεβάστε την Αίτηση Εγγραφής Μέλους στον Ε.Ε.Σ., πιέζοντας εδώ.

Σημείωση: Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολία με την εκτύπωση, έντυπο Αίτησης Εγγραφής θα σας δοθεί στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος.

  1. Συμπληρώστε την Αίτηση με τα στοιχεία σας, χωρίς να την υπογράψετε.
  2. Υποβάλετε την Αίτηση, έχοντας μαζί την ταυτότητά σας, στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος του ΕΕΣ, αυτοπροσώπως. Την Αίτηση Εγγραφής την υπογράφετε παρουσία της Προϊσταμένης του ΕΕΣ, για την επιβεβαίωση της ταυτοπροσωπίας.
  3. Μαζί με την Αίτηση, καταβάλετε το εφάπαξ ποσό της εγγραφής των 10 ευρώ (οι πιστοποιημένοι εθελοντές του Ε.Ε.Σ. εξαιρούνται της καταβολής του εφάπαξ ποσού) και το ποσό των 10 ευρώ της ετήσιας συνδρομής  του τρέχοντος έτους – σύνολο 20 ευρώ.

Πού θα καταθέσετε την αίτησή σας: Γραφεία ΕΕΣ: Διοικητήριο, Πτολεμαίων 1, Ημιώροφος

 

Πληροφορίες: Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, κ. Ειρήνη Γρατσία
Email: [email protected]

Τηλ. 6934384540, 23853 50596

Διευκρινίσεις:

  • Εγγραφές μπορούν να γίνουν και αργότερα, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά μόνο κατά τις εργάσιμες ώρες και κατόπιν συνεννόησης με την Προϊσταμένη κ. Γρατσία
  • Η πρόσκληση αυτή αφορά μόνο στην εγγραφή μελών και όχι στην εκπαίδευση εθελοντών/ντριών υγείας του Ερυθρού Σταυρού. Οι εκπαιδεύσεις εθελοντών και εθελοντριών υγείας θα αρχίσουν ξανά μετά την παρέλευση των ειδικών συνθηκών που διανύουμε, λόγω της πανδημίας.
  • Για την εγγραφή μελών στην περιοχή Αμυνταίου θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

 

Για το ΔΣ του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας

Άννα Μπαφίτη, Πρόεδρος

 

(παρακαλούμε συμπεριλάβετε το βίντεο που βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=OQvZKTtRvZk)