Προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας  σας  ενημερώνει ότι από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας ανακοινώθηκαν οι παρακάτω προσλήψεις:

1.Την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 1 «Στερέωση – Αποκατάσταση και Συντήρηση τοιχογραφιών Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Βεύης, Π.Ε. Φλώρινας» της ομώνυμης Πράξης, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού για 2 θέσεις ΤΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης με εξειδίκευση στη συντήρηση τοιχογραφιών και, ελλείψει αυτών, ΔΕ Τεχνικών Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης με εμπειρία στη συντήρηση τοιχογραφιών και 1 θέση ΥΕ Εξειδικευμένων Εργατών με εξειδίκευση σε αναστηλωτικά έργα

Δείτε την προκήρυξη εδώ

2. Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 1 «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΛΑΤΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΕΤΡΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ» της ομώνυμης πράξης, που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. «ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014- 2020» για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη του υποέργου για 7 Θέσεις ΥΕ Εξειδικευμένοι εργάτες σε αναστηλωτικές εργασίες.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ