Προσφορές σε σούπερ μάρκετ για τα μέλη του συλλόγου πολυτέκνων Φλώρινας

Ενημέρωση μελών σχετικά με τις  προσφορές σε Σούπερ Μάρκετ Μασούτη και Κρητικός.

Α)      Τα καταστήματα της Εταιρείας ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ύστερα από συνεννόηση με την ΑΣΠΕ, προσφέρουν έκπτωση 5%, σε όλες τις πολύτεκνες οικογένειες – μέλη των Συλλόγων-μελών της ΑΣΠΕ και για όλα ανεξαιρέτως τα προϊόντα των καταστημάτων τους, πέραν των επιπρόσθετων πλεονεκτημάτων που αυτά παρέχουν (προσφορών κ.λπ.).

 Η παραπάνω έκπτωση 5% ισχύει επί του συνολικού ποσού της συναλλαγής και δεν τίθεται μηνιαίο όριο αγορών σε ευρώ.

           ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  :

  1. Όσοι πολύτεκνοι δεν διαθέτουν την κάρτα MasCard, κάνουν αίτηση σε οποιοδήποτε κατάστημα ΜΑΣΟΥΤΗΣ για να την αποκτήσουν.
  2. Οι πολύτεκνοι στη συνέχεια, πρέπει να επισκεφθούν το Σύλλογο πολυτέκνων Φλώρινας– μέλος της ΑΣΠΕ στον οποίο ανήκουν μαζί με το θεωρημένο πολυτεκνικό τους βιβλιάριο και την κάρτα ΜΑΣΟΥΤΗΣ, για να υπογράψουν Υπεύθυνη Δήλωση σχετικά με τα στοιχεία τους και την κάρτα κατοχής τους.

Αν δεν είναι εύκολο να μεταβούν στο Σύλλογό, μπορεί η διαδικασία  να διεκπεραιωθεί με  κατάλληλη καθοδήγηση και ηλεκτρονικά,  αποστέλλοντας email με τα σχετικά δικαιολογητικά.

Η ενεργοποίηση της έκπτωσης 5% θα γίνεται το αργότερο εντός τεσσάρων (4) εργασίμων ημερών και θα έχει ισχύ ένα έτος. 

Β)       Παράλληλα με την παραπάνω προσφορά συνεχίζεται να ισχύει η ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΤΑ Σ/Μ ΚΡΗΤΙΚΟΣ έως 30/4/2023 και με προσδοκία να ανανεωθεί η σχετική σύμβαση.  Όσοι ενδιαφέρονται και δεν έχουν προμηθευτεί  τις κάρτες αυτές να προσέλθουν στα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας, για την παραλαβή των καρτών ΚΡΗΤΙΚΟΣ-club, προσκομίζοντας τα πολυτεκνικά βιβλιάρια της οικογένειάς τους, τα οποία πρέπει να είναι θεωρημένα για το 2023.

Το Δ.Σ θεωρεί ότι οι ανωτέρω προσφορές είναι συμφέρουσες, παρέχοντας σύντομη απόσβεση του κόστους ετήσιας θεώρησης, από τις βασικές  αγορές ακόμα και ενός μήνα. 

Η μαζική συμμετοχή στα προγράμματα αυτά εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα και συνέχεια αυτών.

Τέλος με την ευκαιρία των Πασχαλινών εορτών ευχόμαστε τόσο στα μέλη μας όσο και σε όλο το κόσμο, χρόνια πολλά – καλή Ανάσταση και πάντα υγεία και αγάπη στις καρδίες όλων μας.

Για το Δ.Σ

ο Πρόεδρος

Παπούλκας Χρήστος