Πρόγραμμα ραδιοφωνικών αναμεταδόσεων των ιερών ακολουθιών της Μεγάλης εβδομάδος

Ανακοινώνεται ότι κατά την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδος οι Ιερές Ακολουθίες που θα τελούνται στους Ναούς της πόλεως Φλωρίνης θα αναμεταδίδονται από ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιοχής.

Συγκεκριμένα:

  1. Ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός του Αγ. Παντελεήμονος θα συνδέεται καθημερινά στις 7:00 μ.μ. με τον τοπικό κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό (ΕΡΑ Φλώρινας) στη συχνότητα 96,6 των FM.
  2. Ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου θα συνδέεται καθημερινά στις 7:00 μ.μ. με το «Ράδιο Λέχοβο» στη συχνότητα 97,1 των FM.
  3. Ο Ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής θα συνδέεται καθημερινά στις 7:00 μ.μ. με το «Ράδιο Φλώρινα» στη συχνότητα 101,5 των FM.
  4. Οι Ιεροί Ναοί του Αγίου Νικολάου και του αγίου Δημητρίου θα συνδέονται εκ περιτροπής στις 6:00 μ.μ. με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως «Ιερός Χρυσόστομος» στη συχνότητα 98,3 των FM.

Ανακοινώνεται επίσης ότι η τελετή της Αναστάσεως το Μ. Σάββατο θα αρχίσει στις 11:00 μ.μ. και το «Χριστός Ανέστη» θα ακουστεί σις 12 τα μεσάνυκτα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο Όρθρος και η θεία Λειτουργία της Αναστάσεως, που θα μεταδοθούν επίσης ραδιοφωνικά.