Πρόσκληση συμμετοχής των πολυτέκνων στο Πανφλωρινιώτικο Συλλαλήτηριο “Για το κόστος θέρμανσης”

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων συμμετέχει ενεργά στο Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο της 5ης Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17:00 στη Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας, που αποφασίστηκε στην ευρεία σύσκεψη φορέων συλλόγων και σωματείων που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο της Φλώρινας 26/9/2022 με θέμα το «Κόστος της θέρμανσης» για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους τους πολυτέκνους μέλη του Συλλόγου να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο, για να διεκδικήσουμε την μείωση των φόρων πετρελαίου άμεσα και χωρίς κριτήρια για όλα τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που κατοικούν στο Ν. Φλώρινας. Επίσης διεκδικούμε την επιδότηση όλων των μορφών θέρμανσης και για όλους και χωρίς εισοδηματικά κριτήρια.

  • Συνάδελφοι, μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο, με σύνθημα κανείς κάτοικος της περιοχής Φλώρινας να μην  ΠΑΓΩΣΕΙ τον επερχόμενο «μαύρο χειμώνα»,  που οι πολικές θερμοκρασίες κατέρχονται και στο ΜΕΙΟΝ ΕΙΚΟΣΙ και ακόμη πιο κάτω!
  • Να δείξουμε, ότι όλοι μας είμαστε μια γροθιά ενάντια στην αδικία της περιοχής μας στο κόστος θέρμανσης.
  • Με την παρουσία μας να στείλουμε στην Κυβέρνηση το μήνυμα, ότι για όλους το κόστος θέρμανσης είναι δυσβάστακτο στα πενιχρά εισοδήματα, πολύ δε περισσότερο στους πολύτεκνους για να θερμάνουν τα 4,5 10 και πλέον παιδιά τους,+ το κόστος θέρμανσης είναι πολλαπλάσιο, γι’ αυτό ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΙ!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

        Ο ΠΡΟΕΔΟΣ                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

π. ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΡΔΑΛΗΣ               ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ