Σε πλήρη ετοιμότητα το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας για την αντιμετώπιση πιθανού κρούσματος κορωνοϊού

   Η  συνεργασία μεταξύ Διοικητικής και Υγειονομικής Περιφέρειας για τη βέλτιστη διαχείριση του φαινομένου «κορωνοϊού», όπως αναπτύσσεται μέχρι σήμερα ήταν το αντικείμενο της ενημερωτικής συνάντησης του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Κασαπίδη Γιώργου και του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Μέριμνας & Ανάπτυξης Τοπαλίδη Ηλία με τον  Διοικητή της 3ης ΥΠΕ  κ. Μπογιατζίδη Παναγιώτη  και τους Υποδιοικητές  της 3ης ΥΠΕ κ. Κυριακίδη Αναστάσιο και κ. Χρίστογλου Κωνσταντίνο.

  Στη συνάντηση συζητήθηκε η προετοιμασία για την επόμενη μέρα, τα μέτρα που αφορούν την δημόσια υγεία καθώς και  μέτρα σχετικά με την ατομική προστασία του πληθυσμού.

  Στη συνέχεια ακολούθησαν επισκέψεις στο Μαμάτσειο και στο Μποδοσάκειο  Νοσοκομείο για να δουν από κοντά  τα μέτρα που έχουν ληφθεί καθ’ υπόδειξη της αρμόδιας αρχής του Υπουργείου Υγείας, όπου και διαπιστώθηκε η πλήρη ετοιμότητα και η προετοιμασία τους.