Συγκινητική η ανταπόκριση των δημοτών της Φλώρινας στο κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

Πρωτοφανής ήταν η κινητοποίηση και η προσφορά των συμπολιτών μας, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Δήμου Φλώρινας και του Γραφείου Εθελοντισμού για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών.

Στη διάρκεια μόλις πέντε ημερών συγκεντρώθηκαν πάνω από 160 κιβώτια και 30 σακούλες με είδη πρώτης ανάγκης και ζωοτροφές και οι χώροι του ΚΑΠΗ που χρησιμοποιήθηκαν για τη συγκέντρωση τους αποδείχτηκαν πολύ μικροί.

Η μεταφορά τους θα γίνει τις επόμενες ημέρες δωρεάν μέσω της ACS Courier, με τελικό προορισμό τους πυρόπληκτους δήμους της Βόρειας Εύβοιας, απ’ όπου θα γίνει και η διανομή.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης ευχαριστεί όσους προσέφεραν και όσους συνέβαλλαν σε αυτήν την προσπάθεια.

“Η αγάπη και η γενναιοδωρία των συνδημοτών μας για τους πληγέντες συνανθρώπους μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η δημοτική αρχή εκφράζει τις βαθύτερες ευχαριστίες της προς όσους έσπευσαν να βοηθήσουν και να προσφέρουν, ακόμα και από το υστέρημά τους. Ευχαριστούμε, επίσης, τους συλλόγους, σωματεία και επιχειρήσεις για την κοινωνική ευαισθησία τους, καθώς και όλες τις εθελόντριες που καθημερινά παραλάμβαναν, καταχωρούσαν, τακτοποιούσαν και συσκεύαζαν τα είδη” αναφέρει ο κ. Γιαννάκης.