Συγχαρητήριο μήνυμα του Βουλευτή Φλώρινας Κωνσταντίνου Σέλτσα για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Συγχαρητήριο μήνυμα του Βουλευτή Φλώρινας Κωνσταντίνου Σέλτσα για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Με αφορμή την ανακοίνωση των Βάσεων για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων θέλω να συγχαρώ όλους τους νέους και τις νέες του νομού Φλώρινας για την επιτυχή εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι αγώνες και οι κόποι σας δικαιώνονται. Θερμά συγχαρητήρια και στους εισακτέους στα πανεπιστημιακά τμήματα της Φλώρινας.

Η γνώση, η κοινωνική μόρφωση και το δημοκρατικό πνεύμα μπορούν να κατακτηθούν πληρέστερα μέσα από την ακαδημαϊκή διαδρομή και ζωή του κάθε νέου πολίτη, στα πλαίσια της υψηλής παιδείας που παρέχεται από το Ελληνικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η επιμονή και η προσπάθεια πάντα ανταμείβονται και μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Ακόμα και όσοι δεν τα κατάφεραν, πρέπει να γνωρίζουν ότι οι δυσκολίες και οι ατυχίες οπλίζουν με πείσμα το δρόμο για τη γνώση.

Και όπως έγραψε και ο μεγάλος ποιητής Μανόλης Αναγνωστάκης αναφερόμενος στους νέους: « Ήτανε νέοι, ήτανε νέοι, ήταν παιδιά και έτυχε να’ ναι και καλή σοδειά». Εσείς οι νέοι και οι νέες είστε η καλύτερη σοδειά για το μέλλον. Συνεχίστε να διεκδικείτε και θα πετύχετε ακόμα περισσότερα.

Με εκτίμηση,

Ο Βουλευτής Φλώρινας

Κωνσταντίνος Σέλτσας