«Συγχαρητήριο μήνυμα» του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α΄ θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων(των βάσεων), συγχαίρει όλους τους υποψηφίους  για  την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η επιτυχία έρχεται μετά από μεγάλο κόπο και είναι αποτέλεσμα μιας διαρκούς προσπάθειας που αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται με την εισαγωγή των υποψηφίων στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, για τη στήριξη και τη συμπαράσταση στον κοινό αγώνα με τους υποψηφίους.

Η επιτυχία είναι η ηθική ανταμοιβή, είναι η δικαίωση της προσπάθειας!

Σ΄ αυτούς που δεν κατάφεραν φέτος να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, να θυμίσουμε ότι δεν πρέπει να χάνουν την πίστη τους στους στόχους που θέτουν γιατί ο αγώνας συνεχίζεται. Να συνεχίσουν να κυνηγούν το όνειρό τους και να μην απογοητεύονται. Η επιτυχία θέλει επιμονή και πείσμα για την απόκτηση ή την κατάκτησή της.

Στη ζωή παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες και ποτέ δεν πρέπει να τις αφήνουμε να περνούν ανεκμετάλλευτες. Τίποτα δεν χαρίζεται και όλα κατακτιούνται με αγώνες και θυσίες!

Καλές σπουδές σε όλους!!

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

     
         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

 

 

           ΛΑΖΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ