ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΟΚΤΑΒΑ”

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ»,  Γονέων του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά συγχαρητήριά του στη Δήμητρα Σελεμίδου, φοιτήτρια Ιατρικής σήμερα και πρώην μαθήτρια  του Ωδείου μας στην τάξη τραγουδιού της κας Αντρέιας- Μιρέλας Διδασκάλου,  για την κυκλοφορία της πρώτης προσωπικής δισκογραφικής της δουλειάς. Η  πρώτη επίσημη παρουσίαση του cd που κυκλοφορεί από τη Μικρή Άρκτο με τίτλο «Τρίτη Έξοδος» σε στίχους του δεκαοχτάχρονου  Γιάννη Βασιλόπουλου,  μουσική του  Σπύρου Παρασκευάκου και ερμηνεία της Δήμητρας Σελεμίδου, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12  Ιουνίου 2017 στον ΙΑΝΟ στην Αθήνα.  Συνοδοιπόρος στο ταξίδι τους ο Φοίβος Δεληβοριάς που συμμετέχει ερμηνεύοντας ένα τραγούδι μαζί με την Δήμητρα Σελεμίδου. Κοντά τους από την πρώτη στιγμή ο Παρασκευάς Καρασούλος, εκδότης και παραγωγός της «Τρίτης Εξόδου» και ο συνθέτης Γιώργος Ανδρέου στον ρόλο του ενορχηστρωτή.

Επίσης, η νεαρή Δήμητρα το φετινό καλοκαίρι θα συμμετάσχει στις συναυλίες του   κοσμαγάπητου, διεθνούς φήμης  καλλιτέχνη, Μάριου Φραγκούλη σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας  της  εύχεται  ολόψυχα καλή συνέχεια, πάντα με επιτυχίες και να συνεχίσει με μεθοδικότητα και αφοσίωση το έργο της, πετυχαίνοντας τους στόχους και τα όνειρά της σε όλα τα επίπεδα, κάνοντας τη γενέτειρά της περήφανη.

Με τιμή

Για το Δ.Σ.  του Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ»

Ο Πρόεδρος

 

 

Τζαραλής Στέφανος