Συνάντηση Δημάρχου με τον Κοσμήτορα της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Με τον Κοσμήτορα της Παιδαγωγικής Σχολής της Φλώρινας κ. Χαράλαμπο Λεμονίδη, συναντήθηκε την Πέμπτη 08 Μαρτίου 2012 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του.
Στη συνάντηση τους συζήτησαν τη δυνατότητα πραγματοποίησης φροντιστηριακών μαθημάτων σε μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, από φοιτητές της Παιδαγωγικής Σχολής, ώστε να βοηθηθούν άποροι μαθητές και μαθήτριες αλλά και παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσουν οι φοιτητές να έχουν ενεργό συμμετοχή στην τοπική κοινωνία.
Για την εφαρμογή ενός τέτοιου προγράμματος  μαθημάτων, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Μαρτίου 2012 και δεύτερη συνάντηση, στην οποία έχουν κληθεί να συμμετέχουν επίσης ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παναγιώτης Νώτας, οι δύο σχολικοί Σύμβουλοι της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Όλγα Μούσιου και κ. Γιάννης Κασκαμανίδης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κ. Γιάννης Μπάτσιος.

Φλώρινα, 11-03-2012
Δελτίο Τύπου