Συνάντηση με τους επιτυχόντες του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας είχε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης

Με επιτυχόντες του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας και με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας και διασφάλισης της  δημόσιας υγείας.

Καλωσορίζοντας τους στο Δήμο Φλώρινας ο κ. Γιαννάκης ζήτησε απ’ όλους συνεργασία και αποτελεσματικότητα, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας.

Αναλυτικά ο κ. Δήμαρχος ανέφερε:

“Σας καλωσορίζω στη μεγάλη οικογένεια του Δήμου Φλώρινας. Από σήμερα και για τους επόμενους 8 μήνες αυτό θα είναι το κοινό μας σπίτι και η εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας η κοινή μας μέριμνα.

Ως δημοτική αρχή αγωνιζόμαστε διαρκώς για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με διττό στόχο. Αφενός την κάλυψη των αυξημένων λειτουργικών αναγκών μας, αφετέρου την καταπολέμηση της ανεργίας και την οικονομική ενίσχυση των νοικοκυριών, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη περίοδο.

Το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας αποτελεί μία τέτοια περίπτωση και η προσπάθεια μας είναι η έγκριση ολοένα και περισσότερων θέσεων εργασίας. Φέτος, εγκρίθηκαν 78 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων.

Είμαι σίγουρος πως όλες και όλοι σας θα βοηθήσετε τα μέγιστα τις υπηρεσίες στις οποίες θα τοποθετηθείτε και θα έχετε μία αγαστή συνεργασία με όλους τους υπαλλήλους και τους προϊσταμένους του Δήμου μας.

Θέλω, λοιπόν, να σας ευχαριστήσω για όσα θα προσφέρετε στην κοινωνία και στους συνδημότες μας και να σας ευχηθώ καλή αρχή και καλή δουλειά”.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Φλώρινας κ.κ. Ηλίας Μούλελης, Κώστας Βασιλείου, Κώστας Σακουλέβας, Νικόλαος Δούμτσης, Νικόλαος Μουρατίδης, Δημήτριος Θεοφανίδης και Παναγιώτης Τσακμάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Χάτζιος, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου κ. Δημήτριος Ηλιάδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.