Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Νέοι Ορίζοντες» Σιταριάς

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Για την πραγματοποίηση του 9ου Παμμακεδονικού Ανταμώματος στην Τ.Κ. Σιταριάς ενημέρωσε τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Νέοι Ορίζοντες» Σιταριάς, την Παρασκευή 01 Μαρτίου 2019.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Νίκος Ιωάννου,  η Ταμίας, κ. Αφροδίτη Σολάκη,  η Έφορος Εκδηλώσεων, κ. Λουίζα Τουρούντζη και το μέλος του Συλλόγου και Πρόεδρος της Τ.Κ. Σιταριάς, κ. Ζωή Τσακμάκη, συνομιλώντας με τον κ. Δήμαρχο ανέφεραν τα σχέδιά τους και τα πλάνα τους για το επόμενο Αντάμωμα, καθώς και το πλήθος και το είδος των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα σε αυτό. Παράλληλα, ευχαρίστησαν τόσο τον κ. Δήμαρχο όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας για την έως τώρα ενεργή και ουσιώδη στήριξη τους, ουσιαστικά και συμβολικά, για την πραγματοποίηση και των προηγούμενων Παμμακεδονικών Ανταμωμάτων στην  Τ.Κ. Σιταριάς, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την καθιέρωση του ως θεσμού στην περιοχή μας.

«Είναι εξαιρετικά σπουδαίο στις μέρες μας, που όλα αμφισβητούνται και ανατρέπονται, Σύλλογοι και, κυρίως, νέα παιδιά από την περιοχή μας να δραστηριοποιούνται ενεργά για τη διατήρηση της παράδοσης και της ιστορίας του τόπου μας και της περιοχής μας», είπε ο κ. Δήμαρχος. Σχετικά με την επιχορήγηση του Συλλόγου, είπε, ότι και φέτος ο Δήμος Φλώρινας, αλλά και ο ίδιος προσωπικά, θα στηρίξουν το Παμμακεδονικό Αντάμωμα, για το οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία.