Συνέντευξη τύπου για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην

Συνέντευξη τύπου για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην που θα διεξαχθούν στην πόλη της Φλώρινας το Σάββατο 8 Απριλίου παραχωρήθηκε την Πέμπτη 6 Απριλίου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας, παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Γιώργου Αντωνιάδη, του Α’ Ειδικού Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ και μέλους της συντονιστικής επιτροπής των αγώνων κ. Θανάση Ράπτη, του Δήμαρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου και του Αντιδήμαρχου Φλώρινας κ. Άρη Αριστείδου.


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τονίστηκε η σημασία των συγκεκριμένων αγώνων για την πόλη της Φλώρινας και τη Δ. Μακεδονία, καθώς προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας σε παγκόσμιο επίπεδο.
Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, που αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά την μεγάλη επιτυχία των περσινών αγώνων, πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ίδια πόλη, κάτι που δεν συνηθίζεται, θα λάβουν μέρος αποστολές από πέντε χώρες με πάνω από 75 αθλητές, ενώ παράλληλα Έλληνες αθλητές από όλη τη χώρα θα δώσουν το παρόν στα πλαίσια και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα.
Μετά τη συνέντευξη τύπου ακολούθησε σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων όπου συζητήθηκαν εκτενώς όλα τα θέματα που αφορούν στη διεξαγωγή των αγώνων.
Η Π.Ε. Φλώρινας καλεί τους πολίτες της Φλώρινας να παρακολουθήσουν από κοντά το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός.