Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πέτρου Σερίδη πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 18  Σεπτεμβρίου 2018, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας με δέκα θέματα στην ημερήσια διάταξη και ένα εκτός αυτής.

Το θέμα της εκτός ημερήσιας διάταξης είναι:

  • «Συνδιοργάνωση εκδήλωσης με το Harley Owners Group στις 22 Σεπτεμβρίου 2018, με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας».

Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:

  • «Οριστική μετεγκατάσταση Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας σε συμμόρφωση με την υπ΄ αριθ. 3611/08-10-2015 Απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (Τμήμα Γ΄) και με το υπ΄αριθ. 13/2016 Πρακτικό Συνεδριάσεως του Τριμελούς Συμβουλίου της Επικρατείας», με εισηγήτρια την κ. Όλγα Μούσιου-Μυλωνά, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.

Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία καθώς το καταψήφισαν οι κ.κ. Κωνσταντινίδης, Παπασωτηρίου,  Ρόζας, Κασκαμανίδης και  Σταύρου.

  • «Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 56/2018 απόφασης Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας η οποία αφορά στην ανανέωση συμβάσεων εργαζομένων του προγράμματος ¨Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ)¨», με εισηγητή τον κ. Νικόλαο Ευαγγέλου, Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας.

Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.

  • «Σχετικά με την αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Άννας Βογδάνη-Δημητρίου, Προϊσταμένης Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.

Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία καθώς το καταψήφισαν οι κ.κ. Κωνσταντινίδης, Παπασωτηρίου,  Ρόζας, Κασκαμανίδης και  Σταύρου.

  • «Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 219 του Ν. 4412/2016», με εισηγητή τον κ. Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Άννας Βογδάνη-Δημητρίου, Προϊσταμένης Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.

Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία καθώς το καταψήφισαν οι κ.κ. Κωνσταντινίδης, Παπασωτηρίου,  Ρόζας και Κασκαμανίδης.

  • «Καταγγελία – λύση της σύμβασης μίσθωσης του κάτω ορόφου του Δημοτικού καταστήματος της Τ.Κ. Νίκης Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Άννας Βογδάνη-Δημητρίου, Προϊσταμένης Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
  • «Κατανομή Γ΄ δόσης 2018 ποσού 167.750,00 Ευρώ (καθαρό 167.498,37 Ευρώ) για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας», με εισηγήτρια την κ. Όλγα Μούσιου-Μυλωνά, Αντιδήμαρχο Φλώρινας και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Φλώρινας.
  • «Συνδιοργάνωση εκδήλωσης με τον Σύλλογο Φίλων και Προσκυνητών Αγίου Όρους και Νόμιμων Ιερών Μονών «ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ», στις 22 Σεπτεμβρίου 2018», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
  • «Επιχορήγηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Οκτάβα για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων τον Σεπτέμβριο του 2018», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
  • «Συνδιοργάνωση εκδήλωσης με το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Φλώρινας, στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2018», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
  • «Αριθμοδότηση του χώρου των γραφείων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας στο κτίριο της Δημοτικής Αγοράς» (σχετ. η υπ΄ αριθμ. 38/2018 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Φλώρινας), με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας και Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Φλώρινας.

Τα παραπάνω θέματα  ψηφίστηκαν ομόφωνα.