Συνεργασία μεταξύ του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας και του Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ- ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων

Ν. Φλώρινας

Με ανακοίνωσή μας τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου τρέχ. έτους σας ανακοινώσαμε ευχαρίστως την συνεργασία του Συλλόγου μας με τα Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, που είχαν την ευγενή καλοσύνη να προσφέρουν   έκπτωση 10% στα προϊόντα τους σε όλους ανεξαιρέτως μέλη του Συλλόγου μας , σε όλα τα S/M ΚΡΗΤΙΚΟΣ που  λειτουργούν στο Νομό μας.

Δια να τύχετε τις εκπτώσεως, έπρεπε να έλθετε στα γραφεία του Συλλόγου να θεωρήσετε τα βιβλιάριά σας και να λάβετε στην συνέχεια την ειδική κάρτα ΚΡΗΤΙΚΟΣ, την οποία θα ενεργοποιούσατε εσείς ή κάποιος υπάλληλος των ανωτέρω S/M με την πρώτη σας επίσκεψη.

Δυστυχώς δεν υπήρξε η ανάλογη ανταπόκριση από τα μέλη μας και από τα 1500 μέλη μας, εκ των οποίων είναι ενεργά περίπου 400-500, έλαβαν κάρτα μόνον 280!

Στην εποχή της ακρίβειας να σας προσφέρετε μία σημαντική έκπτωση 10% για αγορά προϊόντων 500,00 € το μήνα, είναι της τάξεως το 50,00 € όφελος στη τσέπη του πολύτεκνου.

Επειδή το πρόγραμμα είναι πιλοτικό και έχομε υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό  που λήγει στις 30/4/2023, εάν θέλετε να συνεχιστεί και στα επόμενα χρόνια, παρακαλούμε τους συναδέλφους όσους δεν ανταποκρίθηκαν, να δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να περάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα από το Σύλλογο και να προμηθευτούν την εκπτωτική κάρτα, θεωρώντας το βιβλιάριο τους.

Προσοχή, όσοι έχουν να θεωρήσουν χρόνια το βιβλιάριό τους, με απόφαση του Δ.Σ. θα καταβάλουν την συνδρομή του τρέχοντος έτους ήτοι 18,00 €.

Είναι ευκαιρία, αγαπητοί συνάδελφοι, να εξαντλήσουμε τις 400 κάρτες, που ζητήσαμε την πρώτη φάση και να βρεθούμε στην ευχάριστη θέση  να προμηθευτούμε και άλλες και να σας εξυπηρετήσουμε. Ρωτήστε τους συναδέλφους σας, που έχουν λάβει την κάρτα, πόσο ευχαριστημένοι είναι από αυτή την ενέργεια του Δ.Σ. να υπογράψει τέτοια επωφελή σύμβαση για τα μέλη του Συλλόγου μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                               π. ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΡΔΑΛΗΣ       ΛΑΖΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ