Τάσος Χατζηχρήστος – Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος (ηχητικό)

Το τέλος του καλοκαιριού είναι προ των πυλών και η ομάδα του Chatzichristos Rally Team Florina-Polyhronidis Motorsport και ο Φλωρινιώτης οδηγός αγώνων Τάσος Χατζηχρήστος ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον επόμενο αγώνα του κυπέλλου αναβάσεων Βορείου Ελλάδος.

Ο καταξιωμένος πλέον Φλωρινιώτης οδηγός αγώνων κρατώντας την σημαία της Φλώρινας ψηλά θέλει να κρατήσει την 3η θέση στο κύπελλο ως πολυνίκης στην οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή και γιαυτό τον λόγο πλέον το τεχνικό επιτελείο του Νίκου Πολυχρονίδη Polyhronidis Motorsport αναβαθμίζει το BMW M3 GT EVO2 έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην 3αδα των πρωταθλητών.

Οι επόμενοι αγώνες που θα δώσει δυναμική παρουσία ο Τάσος είναι στην Καστανιά και στην Ελασσόνα οι οποίες προσμετρούν στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος.
Ο Τάσος Χατζηχρήστος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της κ. Χρύσας Σαπαλίδου στην ΕΡΑ Φλώρινας οπού απάντησε για όλα τα επόμενα σχέδια της ομάδας.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε την την συνέντευξη του Τάσου στην Χρύσα Σαπαλίδου την οποία και ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία.

Την Chatzichristos Rally Team Florina-Polyhronidis Motorsport και τον Τάσο Χατζηχρήστο στηρίζουν πάντα :
ΜΕΤΕ ΑΕ
Polyxronidis Motorsport Ηλεκτρολογείο –Συνεργείο Βελτιώσεις – Πολυχρονίδης Νικόλαος ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
Auto Soubasis – Φλώρινα
Rent Car Soumpasis
ΠΑΡΙΣΗΣ Α.Ε VW DACIA RENAULT ΦΛΩΡΙΝΑ, Επίσημος συνεργάτης Kosmocar (Service – Ανταλλακτικά).
ΜΑΛΑΜΑΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – Φλώρινα
Auto Arvanitakis – Αθήνα
SeaJets -Ναυτιλιακή εταιρεία
EKO Ρασπόπτσης
Βαφές Αυτοκινήτων – Ράλλης Ελευθέριος
Μικρόπουλος – Ποδήλατα Φλώρινα
Τσανδέσκης Ιωάννης – Πλυντήριο αυτοκινήτων
Babetos Racing
FRESH – ΦΛΩΡΙΝΑ


Επίσης την ομάδα Chatzichristos Rally Team Florina-Polyhronidis
Motorsport στηρίζουν όλα τα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ του νομού Φλώρινας τα οποία και ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη.