Τα δέματα αγάπης του Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας για τις γιορτές – Ευχαριστίες

Η ανθρωπιά περίσσεψε για μια ακόμη φορά στη Φλώρινα! Τα δέματα αγάπης που στηρίζουν συνανθρώπους μας σε δυσκολία, είναι γεμάτα, χάρις και στην αλληλεγγύη που επέδειξαν πλήθος σχολείων, επιχειρήσεων και πολιτών από τον τόπο μας!

Το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εκφράζει θερμότατες ευχαριστίες προς όλους όσοι συνέβαλαν με προθυμία, προκειμένου να ενισχυθούν τα δέματα αυτά, που διανεμήθηκαν και εξακολουθούν να διανέμονται σε πολλές δεκάδες άπορες οικογένειες σε όλη την έκταση του Νομού Φλώρινας, τόσο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, όσο και μετά από αυτήν.  Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους παρακάτω:

Κεντρική Διοίκηση Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την αποστολή σημαντικής ποσότητας τροφίμων από την Κεντρική Αποθήκη ΕΕΣ (Αθήνα).

Τα Σχολεία μας: 3ο ΓΕΛ Φλώρινας, 2ο ΓΕΛ Φλώρινας, 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας, Γυμνάσιο Βεύης, Γυμνάσιο Μελίτης και Γυμνάσιο Αμυνταίου, για την αυθόρμητη και συγκινητική κινητοποίηση μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών, που συνέβαλαν τα μέγιστα στον εμπλουτισμό των δεμάτων με πραγματικά χρήσιμα είδη.

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ Α.Ε., για τη διάθεση δωροεπιταγών αξίας 150€.

LIDL HELLAS, για τη διάθεση προϊόντων αξίας 100€.

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΑΡΚΕΤ για τη διάθεση Δωροεπιταγών αξίας 200€.

ΜΑΣΟΥΤΗΣ, για τη διάθεση προϊόντων αξίας 120€.

Εταιρεία της περιοχής μας που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη, για τη  σημαντική συμβολή της.

Ιδιώτες συμπολίτες και μέλη μας που με ξεχωριστή ευαισθησία και προθυμία συνέβαλαν στο έργο μας, προσφέροντας ξυλεία για θέρμανση, πολλά είδη διατροφής. καθώς και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας..

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη! Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη ας κυριαρχούν στις καρδιές όλων μας!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!