Το εθελοντικό κίνημα στη Φλώρινα δυναμώνει – Αυξημένο το ενδιαφέρον πολιτών για τις δράσεις του Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας

Το Εθελοντικό Κίνημα στον τόπο μας, μέρα με τη μέρα δυναμώνει.

Είναι πια ολοφάνερο ότι η πρόθεση και η επιλογή της δημοτικής αρχής για την ίδρυση και λειτουργία του Γραφείου Εθελοντισμού – Μητρώου Εθελοντών στον Δήμο Φλώρινας δικαιώνεται πλήρως από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

Η μαζική και φιλότιμη συμμετοχή των πολιτών σε εθελοντικές δράσεις, στέλνουν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο μας.

Το αυξανόμενο ενδιαφέρον των πολιτών για εγγραφές στα Μητρώα Εθελοντών του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας καθώς και για ενεργή συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις είναι συνεχές.

Σ’ αυτήν την κατεύθυνση και για διευκόλυνση των πολιτών του Δήμου μας, δημοσιοποιούμε εκ νέου τις πλατφόρμες ηλεκτρονικής εγγραφής όπου μπορεί ο/η κάθε ενδιαφερόμενος/η να εγγραφεί.

ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

https://docs.google.com/forms/d/1y24TphM6hQ2xEbRWk8AvOJZvzDhOt837p2DEMqHPtag/edit

ΣΥΛΛΟΓΟΙ – ΦΟΡΕΙΣ – ΣΩΜΑΤΕΙΑ

https://docs.google.com/forms/d/1NAq9f4tadoba29ShaWi_hjcRJ2g6qck-Sk0ZGz7hXqg/edit

Επειδή οι δράσεις του Γραφείου Εθελοντισμού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση όλων των δημοτών, ενημερώνουμε ότι πριν από κάθε προγραμματισμένη εθελοντική δράση θα εκδίδεται σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση για τη φύση, την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο συνάντησης των εθελοντών/τριών, προκειμένου όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να ενημερώνονται έγκαιρα.

 

Συμμετέχουμε

Αλλάζουμε στάση ζωής

Αλλάζουμε τον τόπο μας

«Πάμε ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ;!»