Το Επιμελητήριο Φλώρινας προτίθεται να συμμετέχει στην 85η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Φλώρινας  ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος προτίθεται να συμμετέχει στην 85η ΔΕΘ που θα πραγματοποιηθεί 5-13 Σεπτεμβρίου 2020 στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι η 85η ΔΕΘ, στην οποία συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα η Γερμανία, πλαισιώνεται από πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις είναι πολλαπλά. Επιπροσθέτως τα Επιμελητήρια προσφέρουν μια σημαντική ανταποδοτική υπηρεσία προς τα μέλη τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος σχεδιάζει ακόμη διοργάνωση από κοινού με τη ΔΕΘ, ημέρας γευσιγνωσίας τροφίμων και ποτών.

   Το ελάχιστο κόστος συμμετοχής για τις επιχειρήσεις ανέρχεται στο ποσό των 34 ευρώ το τ.μ. πλέον 24% ΦΠΑ.

    Όσα από τα μέλη του Επιμελητηρίου μας ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους προς το Επιμελητήριο.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, για το λόγο αυτό οι επιχειρήσεις θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο Επιμελητήριο μέχρι 30/07/2020.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείται το τηλέφωνο του Επιμελητηρίου 2385022466 καθώς και το κινητό του Προέδρου κ. Σαπαλίδη : 6987265512.

 

 

Φλώρινα, 20/07/2020

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ