Υγεία  και Αθλητισμός για Όλους από τον ΠΑΣ “Πήγασος” Φλώρινας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ

e-mail: [email protected]

http://www.pigasos.weebly.com/

fb: PIGASOS FLORINAS

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πήγασος Φλώρινας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Φλώρινας και την Περιφερειακή Ενότητα  Φλώρινας  διοργάνωσε με επιτυχία την καθιερωμένη 5η Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και τον 5ο Δρόμο Υγείας. Η εκδήλωση είχε ως  θεματική:

Υγεία  και Αθλητισμός για Όλους

και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Απριλίου 2018  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας στις 18:00.

Η κεντρική ομιλήτρια Χριστίνα Ευαγγελινού, καθηγήτρια Προσαρμοσμένης Φυσικής Αγωγής στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών, μίλησε για τον αθλητισμό και την υγεία στα άτομα με αναπηρία ενώ την εκδήλωση συντόνισε η Γραμματέας του Συλλόγου, Φιλόλογος και Δρ. Παιδαγωγικής κ. Ευμορφία Κηπουροπούλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Χρήστος Μπαρδάκας Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας, ο Παναγιώτης Πασχαλίδης Δήμαρχος Πρεσπών, μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Την Κυριακή 15/04 στις 12.00 πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή των δημοτών της Φλώρινας και όχι μόνο ο καθιερωμένος 5ος Δρόμος Υγείας από τον ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟ Φλώρινας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Φλώρινας και την Περιφερειακή Ενότητα  Φλώρινας. Ο Δρόμος Υγείας περιελάμβανε 2 διαδρομές, 3 χλμ ελεύθερο περπάτημα και 5 χλμ τρέξιμο. Στους 3 δρομείς  των 5 χλμ κάθε κατηγορίας που τερμάτισαν πρώτοι  και στους 3 συμμετέχοντες στο ελεύθερο περπάτημα που επίσης τερμάτισαν πρώτοι σε κάθε κατηγορία δόθηκαν μετάλλια. Στους υπόλοιπους συμμετέχοντες δόθηκε βεβαίωση συμμετοχής.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 5 χλμ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ

1.Γιάννης Τανάρης 19.06΄΄

  1. Αθανάσιος Δάφκος 19.16΄΄
  2. Ευάγγελος Παπαναούμ 21.06΄΄

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1.Φανή Γεργίδου 21.05΄΄

  1. Μαρία Πάλιου 30.01΄΄
  2. Φωτεινή Ναλπαντίδου 31.17’’

 

 

Για το ΔΣ του ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ

 

Ο Πρόεδρος

Γιάννης Λονδράκης