Φαγητό για όλους

Με αφορμή τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων αντιπροσωπεία της 3ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (3η ΜΣΕΠ) συμμετέχοντας ενεργά στην κοινωνική δράση «Φαγητό για Όλους», επισκέφθηκε και παρέδωσε τρόφιμα – είδη πρώτης ανάγκης στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Φλώρινας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας συμμετέχοντας ενεργά στην κοινωνική δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» και μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, παρέδωσε στο χώρο του Γηροκομείου τρόφιμα για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας.

Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στα μέλη της τοπικής κοινότητας Φλώρινας όπως και στην Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας για αυτήν την θεάρεστη πρωτοβουλία.

Το Δ.Σ.

Ο πολιτιστικός σύλλογος ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΕΛΛΗΣ και o I.N. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΕΛΛΗΣ ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της τοπικής κοινότητας Φλώρινας για την συμμετοχή στην δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» παρέδωσαν τα τρόφιμα που συλλέχθηκαν στο Γηροκομείο Φλώρινας για τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η κοινωνική πρόσφορα και η αλληλεγγύη προς τους συνάνθρωπους μας είναι το πραγματικό νόημα της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης και αυτό προσπαθούμε να υπηρετήσουμε.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ!!