Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

 

Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας που πραγματοποιήθηκε  σήμερα Δευτέρα 22/01/2017 και ώρα 10.00 π.μ, ο Πρόεδρος εκφράζοντας την βαθιά του θλίψη για το θάνατο του Γρηγόρη  Χατζηλάμπου, Οδοντιάτρου που υπηρέτησε για πολλά χρόνια το επάγγελμα του, ανέφερε ότι ο μεταστάς υπήρξε σπουδαίος καλλιτέχνης, που αφήνει έντονο το στίγμα του στην καλλιτεχνική, πολιτιστική και κοινωνική ζωή του τόπου, μέσα από τα έργα και την προσφορά του.

Διακεκριμένος καλλιτέχνης και οδοντίατρος, υπήρξε ενεργός πολίτης συμμετέχοντας στα πολιτιστικά και πολιτικά δρώμενα της πόλης. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας και φιλοτέχνησε αφιλοκερδώς το σήμα του Δήμου Φλώρινας, συνέβαλε στην ανάπτυξη και καταγραφή της τοπικής εικαστικής παραγωγής.

Για τους παραπάνω λόγους, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, με αισθήματα λύπης

 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ

 

Α. Να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την αδόκητη εκδημία του αείμνηστου Γρηγόρη Χατζηλάμπου, δημόσια και στην οικογένειά του, ευχόμενοι η μνήμη του εξαίρετου εκλιπόντος να συντροφεύει τις σκέψεις των οικείων του και να απαλύνει τον πόνο τους για την απώλειά του.

 

Β. Να κατατεθεί ως ένδειξη τιμής στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος και να παραστούν εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας στην Εξόδιο Ακολουθία.

 

Γ. Το παρόν ψήφισμα να κοινοποιηθεί στους οικείους του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο.

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

 

 

Πέτρος Σερίδης