“Όχι στον πόλεμο” έγραψαν, “Ναι στην ειρήνη” φώναξαν, “μαζί μπορούμε” είπαν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

Το Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας αισθάνεται μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλους τους μεμονωμένους πολίτες και όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν για να επιτύχουμε το τεράστιο αποτέλεσμα της προσπάθειας συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους Πρόσφυγες και Ομογενείς από την Ουκρανία.

Όμως η συνεργασία μας με τους μαθητές της Πέμπτης Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας ήταν, ομολογουμένως, φανταστική εμπειρία!!! Πόσο ευαισθητοποιημένοι, πόσο ενημερωμένοι και πόσο πρόθυμοι είναι να προσφέρουν αγάπη και τη ζέστη αγκαλιά τους σε όσα παιδιά τη χρειάζονται!!!

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ έγραψαν, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΉΝΗ φώναξαν, ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ είπαν οι μικροί Εθελοντές του 1ου Δημοτικού!!!

Συγκέντρωσαν πολλά είδη διατροφής και υγιεινής, ζωγράφισαν και έστειλαν τα αντιπολεμικά τους μηνύματα στα ταλαιπωρημένα παιδιά της Ουκρανίας

Είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά αυτά!!! Ευγνωμονούμε τις εξαιρετικές δασκάλες τους Κατερίνα Καρυπίδου και Ηλιάνα Αναστασίου για την σωστή καθοδήγηση και την προσφορά τους στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Εύγε!!!!