8 νέα περιπολικά στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας

8 νέα περιπολικά αυτοκίνητα τύπου NISSAN QASHQAI παρελήφθησαν από την Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας και θα κατανεμηθούν σε διάφορες υπηρεσίες της.

Πιο αναλυτικά, για την παραλαβή των αυτοκινήτων, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε τα εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι παρελήφθησαν από την υπηρεσία μας 8 περιπολικά αυτοκίνητα τύπου NISSAN QASHQAI,  τα οποία θα κατανεμηθούν σε διάφορες υπηρεσίες της Δ.Α. Φλώρινας ( 4 ΤΤ Φλωρινας- 2 ΑΤ Αμυνταιου- 1 ΑΤ Βεύης- 1 ΑΤ Πρεσπων). Στις επόμενες μέρες θα παραλάβουμε άλλα 2 οχήματα τύπου Citroen jumber  9 θέσεων για κάλυψη αναγκών της υπηρεσίας μας.

Τα οχήματα αυτά προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία από συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας –τομέας Σύνορα και Θεωρήσεις για τις ανάγκες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με την ενσωμάτωση των προαναφερομένων οχημάτων θα εμπεδωθεί περισσότερο το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών του νομού μας καθώς επίσης θα αναβαθμιστεί το περιβάλλον εργασίας των αστυνομικών την υπηρεσίας μας. Επίσης θα λειτουργήσει (η ενσωμάτωση) προληπτικά και αποτρεπτικά κατά της εγκληματικότητας που είναι ο βασικός στόχος της υπηρεσίας μας».