ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Φ. ανακοινώνεται ότι, προκειμένου να γίνουν εργασίες για την κατασκευή του δικτύου διανομής και των παροχών των καταναλωτών της Τηλεθέρμανσης εντός της πόλης Φλώρινας, απαιτείται να αποτυπωθούν και καταγραφούν τα σημεία εισόδου των παροχών τηλεθέρμανσης εντός των κτιρίων, καθώς και η αντίστοιχη όδευσή τους από τον κεντρικό αγωγό του δικτύου διανομής επί της οδού.

Για την εν λόγω αποτύπωση και καταγραφή κατά το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα εντεταλμένο συνεργείο, αποτελούμενο από υπαλλήλους της Δ.Ε.Υ.Α.Φ. και της Αναδόχου εταιρείας, θα πραγματοποιήσουν επί τόπου επίσκεψη και αυτοψία στα κτίρια της πόλης.

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες ή ένοικοι/διαχειριστές των οικοδομών – κτιρίων να συνεργαστούν με το ανωτέρω προσωπικό και να παράσχουν τις απαραίτητες πληροφορίες, προκειμένου να διενεργηθεί η απαιτούμενη εργασία καταγραφής το συντομότερο και το δυνατόν πληρέστερα.

Για την αρτιότερη, από τεχνικής πλευράς, σύνδεση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του κτιρίου από το δίκτυο διανομής της Τηλεθέρμανσης, επισημαίνεται ότι το σημείο εισόδου της παροχής τηλεθέρμανσης πρέπει να πληροί τα κάτωθι κριτήρια :

  • να βρίσκεται σε κοινόχρηστο στεγασμένο χώρο του κτιρίου (υπόγειο ή ισόγειο)
  • να βρίσκεται στη πλησιέστερη θέση σύνδεσης με το κεντρικό δίκτυο διανομής
  • να υπάρχει κατάλληλος χώρος πλησίον του σημείου εισόδου για τη μελλοντική τοποθέτηση του υποσταθμού.

Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Φ.