ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ 3.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΜΕΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ZHTA O ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ 3.000.000 ΕΥΡΩ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΜΕΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

Επιστολή προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Φίλιππο  Σαχινίδη, απέστειλε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, τη Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2012, με την οποία ζητάει την επιχορήγηση του Δήμου με το ποσό των 3.000.000 ευρώ, προκειμένου να καλύψει ανάγκες που προέκυψαν «λόγω των έντονων χιονοπτώσεων και των χαμηλών θερμοκρασιών».

 Στην επιστολή του ο κ. Δήμαρχος αναφέρει τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο Δήμος Φλώρινας  λόγω των έντονων χιονοπτώσεων και των χαμηλών θερμοκρασιών,   τη θέρμανση των σχολικών μονάδων λόγω έλλειψης χρημάτων για την αγορά πετρελαίου, καθώς και τις σοβαρές ζημιές στο οδικό δίκτυο του Δήμου. Ακόμα , αναφέρονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, η Ιερά Μητρόπολις  Φλωρίνης  Πρεσπών και Εορδαίας στο έργο της, οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής του Δήμου.

Ο κ. Βοσκόπουλος ζητάει από τον κ. Σαχινίδη   την άμεση επιχορήγηση του Δήμου Φλώρινας με το ποσό των 3.000.000,00€ .

Να σημειωθεί, ότι η αποστολή της επιστολής αυτής, αποτελεί συνέχεια της αλληλογραφίας που εστάλη την Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου 2012 στο Επιμελητήριο, την ΕΑΣ Φλώρινας, την Μητρόπολη Φλώρινας και το Νοσοκομείο Φλώρινας.