Κάθε Τρίτη βγαίνουμε φθηνά…

ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΦΤΗΝΑ  ΜΕ 30% ΕΚΠΤΩΣΗ

 

Μπήκε σε εφαρμογή η απόφαση επαγγελματιών να μειώσουν κατά 30% τις τιμές των προϊόντων που προσφέρουν κάθε Τρίτη στους πελάτες τους.  Από το σύνολο της τιμολογημένης τιμής θα αφαιρείται ποσοστό 30%.

Η απόφαση ελήφθη ύστερα από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Γιάννη Αντωνιάδη και τη συμμετοχή του ΕΒΕ Φλώρινας.

Είναι ένα μέτρο ευνοϊκό για τον οικογενειακό προϋπολογισμό, που έχει ως στόχο να βγάλει την οικογένεια από το σπίτι μία μέρα τη βδομάδα, προσφέροντας της ελκυστικές προσφορές.

Τα μαγαζιά τα οπ0οία συμφώνησαν να εφαρμόσουν την απόφαση μείωσης κατά 30% τις τιμές τους κάθε Τρίτη, έχουν αναρτήσει στην πρόσοψη πινακίδα η οποία αναφέρει  «Κάθε Τρίτη βγαίνουμε φθηνά!!! 30% έκπτωση, συμμετέχω, στηρίζω τον τόπο μου».

Την Τρίτη στις 22.1. ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Αντωνιάδης με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Φλώρινας επισκέφθηκαν καταστήματα στα οποία εφαρμόζεται το μέτρο, προκειμένου να διαπιστώσουν αν όλα λειτουργούν σύμφωνα με την απόφαση. Ρωτήθηκαν πελάτες, οι οποίοι επεσήμαναν ότι το μέτρο αλλάζει τις συνήθειες   εξόδου τους και αξιοποιούν την έκπτωση. Θεωρούν την απόφαση σημαντική στις σημερινές δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που βιώνει σήμερα η οικογένεια και ζήτησαν να διευρυνθεί το μέτρο τόσο σε κατηγορίες καταστημάτων όσο και σε αριθμό.

Οι επαγγελματίες επεσήμαναν ότι η απόφαση πρέπει να διαφημιστεί για να γίνει γνωστή τόσο στην επιχειρηματική κοινότητα  όσο και στο κοινό, για να υπάρξει εκατέρωθεν το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος.