ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

 

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του Σχεδίου Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2016 και σε αγαστή συνεργασία τόσο με το ΕΒΕ Κοζάνης όσο και με τους άμεσα εμπλεκόμενους φορείς του τουρισμού, η Περιφέρεια πρόκειται να συμμετάσχει στις δύο διεθνείς τουριστικές εκθέσεις στο εσωτερικό της χώρας:

1. στη 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2016, η οποία θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη (Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης) από 18. – 20.11.2016 και

2. στη 3η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo 2016, η οποία θα διεξαχθεί στην Αθήνα (Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo) από 25. – 27.11.2016.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, (α) στοχεύοντας στον επανακαθορισμό της θέσης της στην τουριστική βιομηχανία με τη δημιουργία ενός διακριτού, ελκυστικού και αυθεντικού τουριστικού προϊόντος, το οποίο θα συνδέεται με την ταυτότητα της περιοχής και θα ενσωματώνει την εικόνα της, και (β) διασφαλίζοντας ποιότητα στην εμπειρία της αναψυχής, σχεδιάζει την ανάπτυξη και προώθηση ενός τουριστικού προϊόντος, με ενιαία εικόνα και περιεχόμενο ως προορισμός ποιοτικών εναλλακτικών “εμπειριών”. Το εικαστικό τμήμα του περιπτέρου θα έχει ως κεντρικό του θέμα την ανάδειξη και προβολή του υδάτινου στοιχείου της Περιφέρειας.

Παρακαλούμε τους άμεσα εμπλεκόμενους στον τομέα του τουρισμού (χιονοδρομικά κέντρα, ξενοδοχεία και καταλύματα, τουριστικές πράκτορες, επιχειρήσεις εστίασης και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις) να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι και 07.11.2016 για την καλύτερη δυνατή οργάνωση της συμμετοχής στις δύο εκθέσεις, συμπληρώνοντας το παρακάτω έντυπο και αποστέλλοντάς το στο εξής ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]. Εφόσον οι συμμετέχοντες διαθέτουν προωθητικό – διαφημιστικό υλικό, το οποίο θέλουν να χρησιμοποιήσουν στις δύο εκθέσεις, μπορούν να το παραδώσουν στα κατά τόπους Τμήματα Τουρισμού των Περιφερειακών Ενοτήτων (Γρεβενά, Καστοριά, Φλώρινα) ή/και στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Πολιτισμού, Τουρισμού (ΖΕΠ Κοζάνης, 2ος όροφος).

Πληροφορίες για τη συμμετοχή στις εκθέσεις μπορείτε να έχετε από τα Τμήματα Τουρισμού των Περιφερειακών Ενοτήτων (Γρεβενά – Θωμάς Τσιάλτας, 2462353375, Καστοριά – Χαράλαμπος Φωτιάδης, 2467350305, Φλώρινα – Χρυσούλα Βοσκοπούλου, 2385350460, Κοζάνη – Θανάνσης Παπαδημητριου, 2461351459) και από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Πολιτισμού, Τουρισμού, κ. Θ. Ζυμπίδη, 24610 52624.