ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Με μεγάλη  συμμετοχή και ενθουσιασμό των μαθητών ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στο Αμύνταιο (4-6-2014) και στη Φλώρινα (5-6-2014), στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, που οργάνωσε το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας εκπ/σης Ν. Φλώρινας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους όσους αγκάλιασαν την εκδήλωσή μας, συνεργάστηκαν και συμμετείχαν ενεργά.

       Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ./νσης Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Φλώρινας, την παιδαγωγική ομάδα του ΚΠΕ Βεύης, τον Σύλλογο εκπ/κών Πληροφορικής Φλώρινας, το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, τους εκπ/κούς των σχολικών μονάδων Αμυνταίου και Φλώρινας που παρουσίασαν τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων με τους μαθητές τους στα εργαστήρια μας και τον Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο Φλώρινας «ο Αριστοτέλης» για την ανεκτίμητη βοήθεια που πρόθυμα μας πρόσφερε.

      Επίσης να ευχαριστήσουμε τους σχολικούς συμβούλους για την άψογη συνεργασία μας, τον Δήμο Αμυνταίου, τη ΔΗΚΕΑ Αμυνταίου, τον Δήμο Φλώρινας και τον Δ/ντή του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας για την άμεση στήριξη και συμπαράσταση σε ό,τι ζητήσαμε.

Η παράλληλη λειτουργία του 2ου Φεστιβάλ φυσικών επιστημών και τεχνολογίας «Οι μικροί επιστήμονες» σε συνδυασμό με την παρουσία και τη συμμετοχή όλων σας, μαθητών, εκπ/κών, γονιών και φίλων  σηματοδότησαν νέες πτυχές για μελλοντικές εκδηλώσεις.

 

Παναγιώτης Κ. Νώτας

                   Διευθυντής Π.Ε. Φλώρινας

                     Δήμητρα Γκούλη

Υπεύθυνη Σχ. Δραστηριοτήτων Π.Ε. Φλώρινας