Παραλαβή αναρροφητικού σαρώθρου

ΝΕΟ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΙΚΟ  ΣΑΡΩΘΡΟ  ΜΕ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2 ΚΥΒΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

 Στην παραλαβή ενός αναρροφητικού σαρώθρου με κάδο απορριμμάτων χωρητικότητας 2 κυβικών μέτρων προχώρησε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 ο Δήμος Φλώρινας.

Πρόκειται για το έργο Προμήθεια Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμου Φλώρινας το οποίο είναι ενταγμένο στο Π.Ε.Π. Μακεδονία – Θράκη 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ΕΤΠΑ και από Εθνικούς Πόρους, συνολικού προϋπολογισμού 119.654,40€.

Κατά την παραλαβή του μηχανήματος ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος είπε:

«Σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να αποκτήσουμε ακόμα ένα μηχάνημα για το μηχανολογικό μας εξοπλισμό, ένα καινούριο σάρωθρο. Έτσι, θα μπορέσουμε να έχουμε ακόμα πιο καθαρή την πόλη μας. Φυσικά, η πόλη μας είναι πεντακάθαρη χάρη στον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας και τους εργαζομένους της που καταθέτουν την ψυχή τους, για να έχουμε πεντακάθαρη την πόλη μας. Έχουμε τα εύσημα από όλους τους επισκέπτες, οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν έχουν δει πιο καθαρή πόλη από τη Φλώρινα.

Έτσι με το καινούριο σάρωθρο ο εξοπλισμός μας είναι πλέον 4 σάρωθρα και ένα επιπλέον το οποίο είναι για επισκευή και σύντομα θα το χρησιμοποιήσουμε και αυτό.

Ευχαριστούμε πολύ και την εταιρεία του κ. Σαραντόπουλου που έδωσε τη σχετική έκπτωση και προμηθευτήκαμε το σάρωθρο αυτό. Το κόστος του είναι περίπου 120.000,00€ και έχει χρηματοδοτηθεί από το Π.Ε.Π. Μακεδονία – Θράκη 2007-2013 και συμμετοχή από Εθνικούς Πόρους.

Ευχαριστούμε και την Περιφέρεια και τον κ. Δακή για τις ενέργειες τις οποίες έκανε και προχώρησε η χρηματοδότηση του έργου.

Με τα τέσσερα μηχανήματα τα οποία έχουμε πλέον, όπως σας είπα, θέλουμε να έχουμε καθαρή την πόλη μας και τα χωριά μας και για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να προβούμε και στην προμήθεια και άλλων σαρώθρων».

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Δ.Φ. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Τ.Ε., κ. Γεώργιος Ασημακόπουλος είπε:

«Αισθάνομαι πολύ μεγάλη χαρά που ως εκπρόσωπος της εταιρείας Δ.Φ. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Τ.Ε. βρίσκομαι σήμερα εδώ, για να παραδώσω το σάρωθρο αυτό στο Δήμο Φλώρινας. Είναι αξιέπαινες οι προσπάθειες του Δήμου Φλώρινας που κυνηγάει και πετυχαίνει κάποιους στόχους, γιατί κανένας στόχος δε θα έρθει από μόνους του, αν δεν τον κυνηγήσεις. Καμία χρηματοδότηση, κανένα ΕΣΠΑ δε θα έρθει χωρίς την απαραίτητη εργασία. Άρα, είναι αξιέπαινη η προσπάθεια του Δήμου και των υπηρεσιών του με την καθοδήγηση φυσικά του κ. Βοσκόπουλου, που κυνηγά και πετυχαίνει κάποια πράγματα. Και το λέω αυτό μετά λόγου γνώσεως, γιατί η δραστηριότητα της εταιρείας μας, που χρονολογείται εδώ και σαράντα περίπου χρόνια, απευθείνεται σε όλη την Ελλάδα, ερχόμαστε σε επαφή με πολλούς Δήμους σε όλη την Ελλάδα και τρόπον τινά μπορούμε και κάνουμε συγκρίσεις πώς ενεργεί ο κάθε Δήμος.

Εύχομαι όλοι να είστε πάντα καλά και εύχομαι ο Δήμος Φλώρινας κ. Δήμαρχε με την καθοδήγησή σας να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

Το σάρωθρο αυτό είναι της γαλλικής εταιρείας ΜΑΤΗΙΕΜ, μοντέλο AZURA, είναι από τα καλύτερα σάρωθρα στην κατηγορία του.

Και πάλι καλορίζικο, κ. Δήμαρχε, και πάντα επιτυχίες».