Αντιπροσωπεία της Τοπικής Διοίκησης Φλώρινας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην Αχρίδα

Από 16/06/2022 έως 19/06/2022 αντιπροσωπεία του ΔΣ της Τοπικής Διοίκησης Φλώρινας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αποτελούμενη από τους κκ. ΛΟΥΛΑΤΖΗ Ιωάννη Ά Αντιπρόεδρο ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ Αναστάσιο  B Αντιπρόεδρο και  ΑΛΕΞΙΑΔΗ Δημήτριο Γεν. Γραμματέα, παρεβρεθει κατόπιν επίσημης πρόσκλησης  στην πόλη Αχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας  ώστε να συμμετάσχει στο 27ο MEDITERANEAN  IPA SECTIONS CONGRESS.
Κατά την παραμονή της η Ελληνική αντιπροσωπεία συμμετείχε ενεργά στις εργασίες του ανώτερου συνεδρίου προβάλλοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Έλληνας Αστυνομικός τον 21ο αιώνα καθώς και τρόπους προσέγγισης των τοπικών κοινωνιών για την καλύτερη συνεργασία μεταξύ των 2 πλευρών.
Επίσης η  Ελληνική αντιπροσωπεία συναντήθηκε με εκπροσώπους αντιπροσωπειών άλλων Μεσογειακών χωρών όπου και συζητηθήκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος αλλά και πιθανές μελλοντικές συνεργασίες .
Ιδ
ιαίτερη   τιμή  για την Τοπική Διοίκηση μας ήταν η βράβευση  της με το μετάλλιο Τιμής του ιδρύματος ΟADO ( ORGANISATION FOR HUMAN RIGHTS DEFENCE) το οποίο τέλει υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών για την προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

 

“Servo Per Amikeco”

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

            Η Πρόεδρος

ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΟΥ Παρασκευή

Ο Γεν. Γραμματέας

ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ Δημήτριος