Γ. Αντωνιάδης: Η Βουλή των Ελλήνων στηρίζει οικονομικά τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου στο διεθνές φεστιβάλ της Ρώμης  

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2022, ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κώστα Τασούλα.

Μοναδικό θέμα της συνάντησης ήταν η ενίσχυση του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου για τη συμμετοχή του στο διεθνές φεστιβάλ χορωδιών και ορχηστρών που θα διεξαχθεί στη Ρώμη, την πρωτεύουσα της Ιταλίας. Ο βουλευτής τόνισε στον Πρόεδρο της Βουλής ότι είναι το μοναδικό σχολείο από την Ελλάδα που θα συμμετάσχει στο συγκεκριμένο διεθνές φεστιβάλ και θα εκπροσωπήσει  τη χώρα μας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, επιβάλλεται η Βουλή των Ελλήνων να στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης αφού πρόκειται ουσιαστικά για εκπροσώπηση της χώρας μας στο εξωτερικό.

Ο κ. Τασούλας, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της συμμετοχής του μουσικού Σχολείου Αμυνταίου στο διεθνές μουσικό φεστιβάλ της Ρώμης, δεσμεύτηκε να ενισχύσει το όλο εγχείρημα με ένα σημαντικό ποσό ύψους 10.000€ ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον κ. Πρόεδρο για αυτή του την κίνηση με την οποία επιβεβαιώνει ότι η Βουλή των Ελλήνων πάντα στα μεγάλα και σημαντικά βρίσκεται συνοδοιπόρος.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ