Γ. Αντωνιάδης: Σήμερα η Φλώρινα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 21ης Μαϊου. Ενωμένοι οι Φλωρινιώτες συνεχίζουμε

Την κεντρική πολιτική του ομιλία , πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 19/05/2023 , ο υπ. Βουλευτής ΝΔ Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης στην Ταράτσα του ξενοδοχείου Λυγκός.

Από πολύ νωρίς εκατοντάδες φίλοι του κ. Αντωνιάδη συγκεντρώθηκαν μαζικά σε μια ανεπανάληπτη προεκλογική συγκέντρωση. Άνθρωποι όλων των ηλικιών έδωσαν το παρόν με την νεολαία της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ να δίνει ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση.

Ο  κ. Αντωνιάδης φανερά  συγκινημένος, ευχαρίστησε τον κόσμο για την μαζική παρουσία του και την στήριξη του. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε « … Η Φλώρινα σήμερα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα νίκης . Νίκης της Νέας Δημοκρατίας , νίκη του Γιάννη Αντωνιάδη , συνέχεια στην αναπτυξιακή πορεία της Φλώρινας».

Στην ομιλία του ο κ. Αντωνιάδης αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που σχεδίασε  και υλοποιεί η Νέα Δημοκρατία στην Π.Ε Φλώρινας,  την τετραετία 2019-2023. Έργα και παρεμβάσεις αξίας διακοσίων εκατομμυρίων ευρώ που θα αναβαθμίσουν την περιοχή και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.  Φυσικό αέριο Φλώρινας, Αρδευτικό δίκτυο Πρεσπών, Πυροσβεστικός Σταθμός Πρεσπών, Σύνδεση τηλεθέρμανσης Αμυνταίου-Πτολεμαΐδας,  αρδευτικά δίκτυα  Τριανταφυλλιάς και Παρορίου , αποκατάσταση ορυχείου Βεγόρας,  είναι μερικά από αυτά.

Στην συγκέντρωση το παρόν έδωσαν στελέχη της Αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων , εκπρόσωποι φορέων , εμπορικών συλλόγων, πολιτιστικών συλλόγων , εκπρόσωποι αγροτοσυνδικαλιστικών ενώσεων ο πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ Ν.Δ Φλώρινας, ο πρόεδρος και τα μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο  Αμυνταίου, Πρέσπας  και Φλώρινας,  στελέχη και φίλοι της παράταξης  .

Η σημερινή ανεπανάληπτη συγκέντρωση στην Φλώρινα  στέλνει μήνυμα νίκης για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.  Η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο του κ. Αντωνιάδη σηματοδοτεί ένα καλύτερο αύριο, πιο ελπιδοφόρο και πιο αισιόδοξο για το νομό.  Στις 21 Μαΐου ανανεώνουμε την εντολή στην προκοπή και στην ανάπτυξη του τόπου μας, με Αυτοδύναμη Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας , Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό και Γιάννη Αντωνιάδη Βουλευτή Φλώρινας.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα νικήσουμε.

Όλοι μαζί   να πάμε την Φλώρινα ακόμα πιο μπροστά , ακόμα πιο ψηλά.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γράφει ο Μπάμπης Θ. Τριανταφυλλίδης:

Η μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων στη Φλώρινα

Έστειλε ξεκάθαρο  μήνυμα επανεκλογής του Γιάννη Αντωνιάδη την Κυριακή  21 Μαΐου 2023 

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια είδαμε τόσο πολύ κόσμο σε πολιτική συγκέντρωση σε κλειστό χώρο . η αίθουσα «ΤΑΡΑΤΣΑ»  του ξενοδοχείου ΛΥΓΚΟΣ ασφυκτικά γεμάτη σε τέτοιο σημείο που υποχρεώθηκαν να ανοίξουν οι μπαλκονόπορτες για να γεμίσουν και τα μπαλκόνια μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών. Ο κόσμος έφτασε μέχρι την είσοδο και επειδή δεν προβλέφθηκε  η τοποθέτηση μεγαφώνων αποχωρούσε.

Με μέτριες εκτιμήσεις όλοι αυτοί που προσήλθαν για να ακούσουν την κεντρική ομιλία του Γιάννη Αντωνιάδη με μέτριους υπολογισμούς ξεπερνούν του 550.

Η προεκλογική συγκέντρωση της 19ης Μαΐου 2023 του υποψήφιου βουλευτή με τη ΝΔ Γιάννη Αντωνιάδη καταγράφεται ιστορικά ως η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ σε κλειστό χώρο στη Φλώρινα και την ευρύτερη περιοχή.

Τόσο στο Αμύνταιο όσο και στη Φλώρινα οι συγκεντρώσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και γι αυτό ο κ. Αντωνιάδης δήλωσε πως η μεγάλη νίκη ξεκίνησε από το Αμύνταιο, συνεχίστηκε με τις επισκέψεις στα χωριά και ολοκληρώθηκε με την μεγαλύτερη συγκέντρωση στη Φλώρινα, που την Κυριακή το βράδυ η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση, ο Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και ο Γιάννης Αντωνιάδης βουλευτής Φλώρινας.

Φανερά συγκινημένος ο κ. Αντωνιάδης από την τεράστια συμμετοχή Φλωρινιωτών,  τις θερμές εκδηλώσεις αγάπης, την παρουσία των ιστορικών στελεχών της ΝΔ αλλά και την ενθουσιώδη παρουσία της νέας γενιάς ΔΑΠιτών και ΟΝΝΕΔιτών που δίνανε τον δικό τους  παλμό στους συγκεντρωμένους.

Ανθρώπινος και αληθινός, προσγειωμένος  και ταπεινός ο κ. Αντωνιάδης  επεσήμανε πως ποτέ δεν τον δελέασε η εξουσία και πορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια ως ένας από όλους τους συμπολίτες του.

Αναφέρθηκε στο έργο του αλλά και σε συγκεκριμένα έργα για τα οποία δυστυχώς δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα , τα ονομάτισε και τα έθεσε ως προτεραιότητα και προσωπική  δέσμευση για την επόμενη τετραετία.

Εστίασε   στο μεγάλο έργο που σχεδίασε  και υλοποιεί η Νέα Δημοκρατία στην Π.Ε Φλώρινας,  την τετραετία 2019-2023. Έργα και παρεμβάσεις αξίας διακοσίων εκατομμυρίων ευρώ που θα αναβαθμίσουν την περιοχή και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.  Φυσικό αέριο Φλώρινας, Αρδευτικό δίκτυο Πρεσπών, Πυροσβεστικός Σταθμός Πρεσπών, Σύνδεση τηλεθέρμανσης Αμυνταίου-Πτολεμαΐδας,  αρδευτικά δίκτυα  Τριανταφυλλιάς και Παρορίου , αποκατάσταση ορυχείου Βεγόρας,  είναι μερικά από αυτά.

Στην συγκέντρωση το παρών έδωσαν στελέχη της Αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων , εκπρόσωποι φορέων , εμπορικών συλλόγων, πολιτιστικών συλλόγων , εκπρόσωποι αγροτοσυνδικαλιστικών ενώσεων ο πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ Ν.Δ Φλώρινας, ο πρόεδρος και τα μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο  Αμυνταίου, Πρέσπας  και Φλώρινας,  στελέχη και φίλοι της παράταξης  .

«Η σημερινή ανεπανάληπτη συγκέντρωση στην Φλώρινα  στέλνει μήνυμα νίκης για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.  Η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο του κ. Αντωνιάδη σηματοδοτεί ένα καλύτερο αύριο, πιο ελπιδοφόρο και πιο αισιόδοξο για το νομό.  Στις 21 Μαΐου ανανεώνουμε την εντολή στην προκοπή και στην ανάπτυξη του τόπου μας, με Αυτοδύναμη Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας , Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό και Γιάννη Αντωνιάδη Βουλευτή Φλώρινας.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα νικήσουμε.                           

Όλοι μαζί   να πάμε την Φλώρινα ακόμα πιο μπροστά , ακόμα πιο ψηλά» αναφέρει στο ΔΤ .