Εκδηλώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας

Στα πλαίσια της παγκόσμιας μέρας  της γυναίκας , 8 Μάρτη, οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στη Δυτική Μακεδονία και της ΚΝΕ, οργανώνουν τις παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Η ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Κοζάνης της ΚΝΕ, την Τετάρτη 8 Μάρτη στις 6.30 μμ, στην αίθουσα του ΤΕΕ με θέμα: «Τόλμησε με δυνατό ΚΚΕ για την ισοτιμία και την χειραφέτηση της γυναίκας». Θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Κοζάνη
  • Η ΚΟΒ Αμυνταίου με θέμα: «Τόλμησε με δυνατό ΚΚΕ για την ισοτιμία και χειραφέτηση της γυναίκας», την Κυριακή 12 Μάρτη, στις 6,30 μ. μ.  στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου. Θα μιλήσουν: Βογιατζή Μαρία, υποψήφια Βουλευτής Φλώρινας  και Αραπογιάννη Μαρία, μέλος του Γ.Π.  της Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα σε τραγούδια για τη γυναίκα.
  • Η ΤΕ Φλώρινας του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Φλώρινας της ΚΝΕ , στις 16 Μάρτη, στο Πανεπιστήμιο Φλώρινας και ώρα 5μμ, με θέμα: «Γίνε πρωταγωνίστρια στον αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες , με δυνατό ΚΚΕ»!  Θα μιλήσει Βογιατζή Μαρία, υποψήφια Βουλευτής Φλώρινας.

6/3/2023