Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ΠΕ Φλώρινας στο πλαίσιο της πολιτικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Δυτική Μακεδονία

Την Τετάρτη 01/12, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας στο πλαίσιο της πολιτικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή, πρόκειται να υποδεχτεί κλιμάκιο που θα απαρτίζεται από τις:

-Μερόπη Τζούφη, Βουλευτή Ιωαννίνων, πρ. Αναπλ. Υπουργό Παιδείας και Αναπλ. Τομ. Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

-Κυριακή Μάλαμα, Βουλευτή Χαλκιδικής, Αναπλ. Τομεάρχη Μακεδονίας-Θράκης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

-Πέτη Πέρκα, Βουλευτή Φλώρινας, Αναπλ. Τομεάρχη Περιβάλλοντος & Ενέργειας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Οι Βουλευτές, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και τα μέλη των Οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας θα προχωρήσουν σε πολιτική εξόρμηση στην λαϊκή αγορά της Φλώρινας, συζήτηση με τους παραγωγούς και τους πολίτες, την Τετάρτη 01/12 και ώρα 11:00.

Έπειτα, το κλιμάκιο θα επισκεφτεί το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, όπου θα συναντηθεί με την Διοίκηση του Ιδρύματος, θα ξεναγηθεί στους χώρους του και θα συνομιλήσει με εκπροσώπους φοιτητών και εργαζομένων.

Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, όπου θα συναντήσει τη Διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων.

Στη συνέχεια, το απόγευμα της ίδιας μέρας, το κλιμάκιο θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των Δασικών και Αγροτικών Συνεταιρισμών της Φλώρινας και Πρεσπών και τέλος, θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις 19.30.

Την Πέμπτη 02/12, αφού προηγηθεί επίσκεψη σε οινοποιεία της περιοχής Αμυνταίου, θα ακολουθήσει συνάντηση με τους αγροτοπαραγωγικούς φορείς και συνεταιρισμούς της λεκάνης του Αμυνταίου, στα γραφεία του ΑΣΕΠ Αμυνταίου στις 12:30.

Τέλος, η πολιτική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Δυτική Μακεδονία ολοκληρώνεται με την κεντρική ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Α. Τσίπρα στην Κοζάνη, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Κοζάνης στις 19:00.

Γρ. Τύπου

Νομαρχιακή Επιτροπή

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας