Επίσκεψη της Π. Πέρκα και Μ. Τζούφη στο Κέντρο Πρόληψης Κατά των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας Ν. Φλώρινας και στο ΚΕΣΥ Φλώρινας

Τη Δευτέρα 31/10, η Βουλευτής Φλώρινας Π. Πέρκα και η Βουλευτής Ιωαννίνων και πρ. Υφυπουργός Παιδείας Μ. Τζούφη, επισκέφτηκαν το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Φλώρινας και το Κέντρο Πρόληψης Κατά των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας Ν. Φλώρινας.

Κατά την επίσκεψή τους στη μονάδα του ΚΕΣΥ, ενημερώθηκαν για την στελέχωσή του, για την ταχύτητα διεκπεραίωσης των αιτήσεων αξιολόγησης και απόδοσης γνωματεύσεων και την αναγκαιότητα περαιτέρω στήριξής του.

Στη συνέχεια, ενημερώθηκαν για τη λειτουργία, την χρηματοδότηση και δράση του Κέντρου Πρόληψης Κατά των Εξαρτήσεων, για τους φορείς που το στηρίζουν και πως αυτό επιτελεί τον ρόλο του ως μονάδα πρόληψης ψυχοκοινωνικής υγείας στην περιοχή.

Οι κ. Πέρκα και Τζούφη τόνισαν την σημαντικότητα των δομών πρόληψης και της γενναίας ενίσχυσής τους με προσωπικό και πόρους. Έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στα στελέχη και υπαλλήλους των Κέντρων και διαβεβαίωσαν για την στήριξή τους στο έργο τους