Μετά από παρέμβαση – ερώτηση της Ελληνικής Λύσης η μονάδα “Πτολεμαΐδα 5” δεν θα αδρανοποιηθεί μετά το 2028!

Την δέσμευση του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ, κου Γεωργίου Στάσση ότι η μονάδα “ΠΤΟΛΕΜΑΊ΄ΔΑ 5” δεν θα αδρανοποιηθεί μετά το 2028, απέσπασε ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.

Σε σχετική ερώτησή του προς τον αρμόδιο Υπουργό, ο Κυριάκος Βελόπουλος, έθεσε το θέμα μετατροπής της σε “πολυδύναμη μονάδα”, με τη δυνατότητα συνδυαστικής λειτουργίας αυτής με διαφορετικά καύσιμα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, αναγνωρίζοντας απολύτως τις προτάσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, υιοθέτησε το χαρακτηρισμό της ως άνω μονάδας ως “πολυδύναμης”, και δεσμεύθηκε ότι θα εξετάσει τη δυνατότητα λειτουργίας της με συνδυασμό ποικίλων καύσιμων υλικών.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι για ακόμα μια φορά “μπροστά” από την Κυβέρνηση, ασκώντας εποικοδομητική αντιπολίτευση και καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις, προκειμένου να παραμείνει ενεργή αυτή η υπερσύγχρονη μονάδα και να συνεχίσει να “τροφοδοτεί” την τοπική κοινωνία.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακολουθεί η ερώτηση του Προέδρου του κόμματος και Βουλευτή Λάρισας Κυριάκου Βελόπουλου καθώς και οι απαντήσεις που έλαβε:

2726 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ (1)

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2726

Η ΕΡΩΤΗΣΗ 2726