Πολυμηχάνημα για καταστάσεις εκτάκτων αναγκών αποκτά ο Δήμος Αμυνταίου

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ.Γεώργιου Κασαπίδη εντάχθηκε η πρόταση του Δήμου Αμυνταίου στη πράξη ”Προμήθεια Πολυμηχανήματος και συνοδευτικού εξοπλισμού για καταστάσεις εκτάκτων αναγκών Δήμου Αμυνταίου”, συνολικού προϋπολογισμού 372.000,00 ευρώ.

Με τη συγκεκριμένη προμήθεια ενισχύεται ο μηχανολογικός εξοπλισμός του Δήμου Αμυνταίου με ένα (1) σύγχρονο μηχανοκίνητο όχημα πολλαπλών χρήσεων με ιδιαίτερες τεχνικές και επιχειρησιακές δυνατότητες. Το όχημα θα συνεργάζεται με αλατοδιανομέα, λεπίδα αποχιονισμού και βραχίονα με κεφαλές καταστροφέα και κλαδέματος.

Η πράξη εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας 5 – «Προώθηση της προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή, πρόληψη και διαχείριση κινδύνων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας, του ΕΣΠΑ 2014-2020 και χρηματοδοτούνται από Εθνικούς Πόρους και από την Ευρωπαϊκή Ένωση/Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης – ΕΤΠΑ).

Γραφείο Τύπου                                                                                                          Δήμου Αμυνταίου