Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Αθανάσιου Τάσκα με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Φλώρινας με έδρα το Αμύνταιο

Τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Αθανάσιο Τάσκα επισκέφτηκαν τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024,  στο Παράρτημα Αμυνταίου της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Φλώρινας με έδρα το Αμύνταιο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν μείζονα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των Ατόμων με Αναπηρία και οι παρεμβάσεις που πρέπει να υλοποιηθούν για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η εξασφάλιση της προσβασιμότητας σε υπηρεσίες της Π.Ε. Φλώρινας και η βελτίωση του συστήματος παροχής υπηρεσιών υγείας.

Ο κος Αντιπεριφερειάρχης επισήμανε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει ως οργανισμός που βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον πολίτη, να συμβάλλει ουσιαστικά στην ισότιμη ένταξη των Πολιτών με Αναπηρία στη κοινωνική ζωή και στη βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Στη συνάντηση το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκπροσώπησαν η Πρόεδρος Ιωάννα Σταυράκη, η Γραμματέας Θεοδώρα Ηλία, ο Ταμίας Άγγελος Φυλάκης και το μέλος Ιωάννης Σονιάδης.